Ultimo a provident

• Autor wątku Autor wątku mwilan
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Wczoraj dopiero był program o windykacji w studioPolska ,do obejrzenia powtórka pewnie w necie. Niestety tak naprawdę nic nie powiedzieli, osoby zabierały głos które pojęcia nie mają jak np.poseł od Kukiza,albo jakiś siwy profesor.

digiton napisał:
Ale któryś z sądów się uzewnetrznil, że do stwierdzenia przejścia i załącznik ma być urzędowo potwierdzony.
Ważniejszy jest pewien element w treści cesji. Nie będę w tym miejscu mówił, windykacje też zapewne tutaj węszą.

Witam.Dzisiaj dostalem wezwanie do zaplaty z kancelari K.Buczek i wspolnicy.Sprawa dotyczy nie splaconej pozyczki w providencie na kwote 470 zl.Pozyczka ta byla wzieta okolo 15 lat temu.Od 14 lat nie mieszkam pod starym adresem wiec nie wiem czy jakies korespondencje tam dochodzily.Ultimo przysylalo mi roznego rodzaju pisma celem zawarcia ugody itp.Oczywiscie nic nie podpisywalem.Praktycznie zero kontaktu z ta firma.Ale to dzisiejsze wezwanie daje mi troche do myslenia i troche sie obawiam.Mam tez zaswiadczenie z urzedu miasta,ze od 14 lat jestem wymeldowany ze stalego pobytu.Czy cos w tej sprawie da sie zrobic?Prosze o pomoc.Pozdrawiam.

mike 1976 napisał:
Ale to dzisiejsze wezwanie daje mi troche do myslenia i troche sie obawiam.
wrzuć skan tego wezwania (zakryj swoje dane) - i zobaczymy co daje tobie do myślenia i czego się obawiasz,
mike 1976 napisał:
Mam tez zaswiadczenie z urzedu miasta,ze od 14 lat jestem wymeldowany ze stalego pobytu.
zawsze taki urzędowy dokument się przyda,

Powrót