G
gosiababel
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 10
Wita.Proszę o pomoc zawarłam umowę na usługę montażu szaf wykonanie i towar.Płatnośc za usługę w całości na raty.umowa podpisana w styczniu pierwsza rata już wpłacona niestety rozpoczęcie prac zaczęło się pod koniec lutego. Poprosiłam "szefa'' o przyjechanie bo mam dużo zastrzeżeń do wykonania części szafy.Powiedziałem ,że usługa jest wykonana na sztukę : wszędzie nierówności, doklejanie jakiś kawałków płyty, drzwi w trzech częściach będą zachodzić na półkę konkretnie kończą się na połowie półek co uniemożliwia dostęp do tych półek odpowiedział ,że tak miał na kartce, którą dostał ,więc powiedziałam, że to on powinien mi powiedzieć, że musimy coś przesunąć, bo tutaj będą kończyły się drzwi a on mi na to że on ma tak w domu i mu nie przeszkadza
kpina w ogóle to ja powinnam wiedzieć i się czepiam, jestem złośliwa bo mogę tam włożyć np.skarpetki
dużo jest jeszcze rzeczy które nie powinny mieć miejsca dużo by pisać, ma poprawiać ale nie zna się na rzeczy ale mam pytanie: umowa jest na raty czy mogę zrezygnować z jego usługi żądać zwrotu gotówki czy banki idą na rękę klientowi (jeszcze nie rozmawiałam z bankiem)wiem że ja jestem na jego łasce bo kasę już ma
nie chcę oddawać sprawy do sądu chyba ,że będę zmuszona proszę o pomoc.Gosia