R
Rider 22
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 7
Witam. Zawodowo pracuje jako kierowca C+E LKW w Niemczech, podpisałem umowę na rok, po 3 miesiącach jazdy musiałem iść na L4, po Tygodniu leczenia mój szef nadał mi wypowiedzenie pisemne o czym się dowiedziałem dopiero dzisiaj odbierając je gdzie w treści " hiermit kundigen wir Ihnen die Stelle als Kraftfahrer in unserem Unternehmen innerhalb der Probezeit, fristgerecht zum 06.03.2015
Vorsorglich weisen wir darauf hin, dass Sie verpflichtet sind, sich unverzuglich bei der fur Sie zustandigen Arbeitsagentur arbeitssuchend zu melden"
Można mnie zostawić bez środków do życia i po prostu zwolnić kiedy zachorowałem? nigdy nie byłem na L4 ale troszke mnie to dziwi, gdyż w zasadzie to zostałem z niczym i muszę szukać na szybko pracy ...
Vorsorglich weisen wir darauf hin, dass Sie verpflichtet sind, sich unverzuglich bei der fur Sie zustandigen Arbeitsagentur arbeitssuchend zu melden"
Można mnie zostawić bez środków do życia i po prostu zwolnić kiedy zachorowałem? nigdy nie byłem na L4 ale troszke mnie to dziwi, gdyż w zasadzie to zostałem z niczym i muszę szukać na szybko pracy ...