umowa po windykacyjna orange

• Autor wątku Autor wątku alek.
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

alek.

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
8
witam :) czy ktoś podpisywał podobną umowę? jeśli tak to bardzo proszę o informację jak to wszystko wygląda ponieważ jestem zmuszona takową podpisać a nie mam zielonego pojęcia o co w tym chodzi :) z góry dziękuje i pozdrawiam :)

aktywacja po windykacji. po prostu nie byly placone rachunki i operator odlaczyl numer. podpiszesz aneks i tyle. kiedys bylo to na czas do konca umowy tej zawartej nieplaconej, czy tak samo teraz czy inaczej np. na nowe 12, 24 miesiacd to nie wiem.

a jeszcze jedno moje pytanie, ponieważ w większości przypadków jakie znalazłam ludzie opisują ,że wracali do swojego numeru który był tymczasowo zawieszony, nieaktywny. mój numer z tamtej umowy już posiada ktoś inny. i co mnie zdziwiło to ,że Orange blokując mój numer po miesiącu blokady numeru 'dało' już komuś innemu.

czy podpisze umowę z innym numerem ? czy będę mogła przejść z aktualnego numeru zwykłego bo na karte z 'kiosku' na abonament?

ja kiedyś miałem coś takiego, z 9 lat temu. poszło o reklamację, numery poodłączali, potem dali inne. w punkcie mogłem wybierać dostepne koperty z numerami. jak jest obecnie czy np. może być to numer przeniesiony, nie wiem. mozliwe że tak

witam ponownie. podpisałam umowę, ale chciałabym się dowiedzieć czy mogę ten numer (z umową po windykacyjną) przenieść do innej sieci, konkretnie do play.

Możesz po zakończeniu umowy na czas określony, w przeciwnym razie operator naliczy kwotę do zwrotu z tytułu udzielonej ulgi, proporcjonalnie do zakończenia okresu umowy.

właśnie w tym problem ,że żadnej takiej informacji nie ma. nawet kiedy dzwonię na automatyczne biuro obsługi jest tylko tyle ,że zakończenie umowy będzie dopiero w sierpniu 2015 r(2 lata od podpisania 1 umowy, nie tej teraz windykacyjnej) a jeśli zadzwonię do play lub orange udzielą mi takich informacji?

alek. napisał:
właśnie w tym problem ,że żadnej takiej informacji nie ma. nawet kiedy dzwonię na automatyczne biuro obsługi jest tylko tyle ,że zakończenie umowy będzie dopiero w sierpniu 2015 r(2 lata od podpisania 1 umowy, nie tej teraz windykacyjnej) a jeśli zadzwonię do play lub orange udzielą mi takich informacji?
Zadzwoń i zapytaj. Podpieraj się tym, że na umowie nic takiego nie ma. Nie mniej jednak poczytaj, czy nie ma jakiegoś odnośnika do poprzedniej umowy, aczkolwiek tamta zostałą zerwana to chyba nie obowiązuje.

kara umowna na pewno jest, zadzwoń do operatora na biuro obsługi klienta i tam podadzą Ci te dane

Powrót