Umowa z operatorem

• Autor wątku Autor wątku marekmarecki65
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

marekmarecki65

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam. Mam taki problem z operatorem dokładnie t-mobile. Po podpisaniu nowej umowy i wybraniu telefonu smartfona z dostepem do internetu telefon sie zepsul na drugi dzien. Zostal oddany do punktu gdzie podpisalem umowe zostal przyjety do naprawy. po ponad 3 tygodniach telefon odebralem i usterka byla znowu na drugi dzien po odebraniu telefonu. I tak sie powtarzalo przez 5 razy. Za kazdym razem telefon w salonie oddany do reklamacji a ja nie moge korzystac z internetu i przyznanych mi pakietow. dopiero teraz zostalo zaznaczone ze wymiana aparatu na nowy bez wad.
I mam pytanie czy moge sie starac o zwrot za nie wykorzystane pakiety lub starac sie o obnizenie abonamentu w zamian za niekorzystanie przez ponad 3 miesiace z telefonu.

a ja nie moge korzystac z internetu i przyznanych mi pakietow
Możesz. Karty sim przecież nie zabierają.

I mam pytanie czy moge sie starac o zwrot za nie wykorzystane pakiety lub starac sie o obnizenie abonamentu w zamian za niekorzystanie przez ponad 3 miesiace z telefonu.
Moim zdaniem nie.

Wg mnie również nie. Umowa podpisana jest na kartę SIM, z której mogłeś dalej korzystać czy to ze swojego starego telefonu a jeśli go nie miałeś, mogłeś poprosić o telefon zastępczy.

no wlasnie ze nie otrzymalem telefonu zastepczego. A stary telefon nie miał mozliwosci łączenia sie z internetem. W dniu dzisiejszym napisalem do nich wniosek. opisalem cala sytuacje i wysłałem e-mail . poczekamy na odpowiedz. Dzwoniłem do nich i przedstawilem cala sytuacje to dostalem odpowiedz zeby napisac pisemko.

Powrót