P
Piotr_1964_64
Od 14.07. 2014 roku mam umowę na Zetafon w Orange na telefon komórkowy.W kwietniu br. ( czyli przed upływem obecnej) byłem bombardowany telefonami z Orange, aby przedlużyć umowę.Tam w pakecie telefon z 9 zł i w koncu przeprowadziłem rozmowe z Panią z orange., która zapewniła mnie że umowa będzie obowiazywała od chwili podpisania czyli (od momentu przyjazdu kuriera). Umowe podpisałem 14.04. br. Oczywiście umowy przy kurierze nie czytałem - podpisałem ja.Po pewnym czasie stwierdziłem, ze owszem umowa jest na 24 miesiace ale jak ta poprzednia czyli od lipca br.Zadzwoniłem do orange. ale uslyszałem jedynie, że liczy się to co jest na papierze.W rozmowie z Panią z Orange tlumaczyłem jej, aby odsłuchala rozmowy≥ę w kwietnia, w których byłem zapewniany, że " nowa": umowa nie będzie od lipca o od kwietnia na 24 miesiąca. ale pani nie chciała kontynuować ze mną rozmowy, jedynie poinfoprmowala mnie że nie uznaje mojej skargi na korekte umowy aneksu.Co radzicie - jak mam dochodzić swoich racji, gdyż uważam że zostałem celowo i umyślnie wprowadzony w błąd.
Ostatnia edycja: