Umowa z Pure Jatomi

• Autor wątku Autor wątku aleeks
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

aleeks

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam;
Podpisałam umowę z siłownią Pure Jatomi,przyznaję iż dokładnie jej nie przeczytałam.Pani z którą zawierałam umowę poprosiła o wszystkie dane wraz z numerem konta. Ponieważ, nie posiadam swojego konta bankowego,konsultantka do spraw sprzedaży powiedziała,że wpisze swój numer konta, bo bez tego nie może wydrukować umowy.Następnie wręczyła mi Zgodę na obciążenie rachunku bankowego i powiedziała, że skoro nie posiadam własnego konta, to abym wpisała numer konta bankowego rodziców i że nie będzie ono do niczego wykorzystane, jedynie stanowi dla nich zabezpieczenie. Na owej zgodzie, nie ma ani kwoty przelewu ani terminów realizacji. Rodzice nie zgodzili się na podanie ich numeru konta bankowego,więc zgody tej nie dostarczyłam do klubu. Przy podpisaniu umowy wpłaciłam pieniądze za kartę członkowską oraz za pierwszy miesiąc członkostwa. Umowa została zawarta na okres 12 miesięcy. Czy w tym przypadku obowiązuje prawo do odstąpienia od umowy w ciągu 10 dni ? Czy została ona zawarta zgodnie z prawem ? Proszę o poradę.

Powrót