D
Dariuszstudent
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
W zeszły piątek podpisałem umowę z uczelnią ws. studiów podyplomowych. Była to niestety decyzja zbyt pochopna. Do dnia dzisiejszego odbyło się 60h zajęć a pozostało 90h. Podczas rozmowy telefonicznej okazało się, że muszę zapłacić za dotychczasową naukę od czerwca tj. za 60h, choć ja formalnie studiuję dopiero heh 5 dni...
Fakt faktem jest zapisane w umowie:
"Oświadczam, że jestem świadomy, iż rozpoczynam naukę w trakcie semestru i zobowiązuję się dokonać płatności za zajęcia, które odbyły się bez mojego udziału, w związku z przekazaniem mi materiałów dydaktycznych dotyczących prowadzonych już zajęć".
Pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją... czy prawdą jest, że muszę zapłacić ponad 1000zł ??
Fakt faktem jest zapisane w umowie:
"Oświadczam, że jestem świadomy, iż rozpoczynam naukę w trakcie semestru i zobowiązuję się dokonać płatności za zajęcia, które odbyły się bez mojego udziału, w związku z przekazaniem mi materiałów dydaktycznych dotyczących prowadzonych już zajęć".
Pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją... czy prawdą jest, że muszę zapłacić ponad 1000zł ??