A
Aneta8
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Witam 
Mam pytanie odnośnie zwolnienia L4 przy umowie zlecenie-pracuję na ten rodzaj umowy, a źle się czuję i nie dam rady pójść do pracy. Czy w takim momencie potrzebuję zwolnienie L4 czy jak to się ma w takim przypadku?
Czy zleceniodawca będzie wymagał L4 czy jakiegoś zaświadczenia od lekarza?
Czy może w takim przypadku nie muszę niczego mu okazywać?:what:
Teraz jeśli chodzi o L4 to dostaje się je chyba na minimum 7 dni, a ja nie potrzebuję, aż tylu dni wolnego, bo jest weekend więc się podleczę i może ze dwa dni wolnego od pracy, więc teraz nie wiem co począć w takiej sytacji...
Bardzo proszę o szybką odpowiedź, ponieważ nie wiem co robić w tej sytuacji... Czy iść do lekarza czy nie muszę ponieważ nie mam obowiązku przedstawienia dokumentu o chorobie???....
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam serdecznie :winko:
Mam pytanie odnośnie zwolnienia L4 przy umowie zlecenie-pracuję na ten rodzaj umowy, a źle się czuję i nie dam rady pójść do pracy. Czy w takim momencie potrzebuję zwolnienie L4 czy jak to się ma w takim przypadku?
Czy zleceniodawca będzie wymagał L4 czy jakiegoś zaświadczenia od lekarza?
Czy może w takim przypadku nie muszę niczego mu okazywać?:what:
Teraz jeśli chodzi o L4 to dostaje się je chyba na minimum 7 dni, a ja nie potrzebuję, aż tylu dni wolnego, bo jest weekend więc się podleczę i może ze dwa dni wolnego od pracy, więc teraz nie wiem co począć w takiej sytacji...
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam serdecznie :winko: