Uprawnienia policji do dręczenia

• Autor wątku Autor wątku pi314159
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

pi314159

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
Witam
Kilka lat temu w Teleexpressie podano wiadomość, że prokurator lub policja może wobec osób o coś podejrzanych zastosować pewne urządzenia, które te osoby będą dręczyć w jej miejscu zamieszkania.
Proszę o nie dociekanie czy jest to możliwe tylko chciałbym się dowiedzieć:

Gdzie musiał się ukazać dokument nadający takie uprawnienia prokuratorowi lub policji?

uprawnienia policji do dręczenia ???????? hahaha <lol> Chciałabym dociec co to za urządzenie , które ma policja do tego dręczenia w miejscu zamieszkania buahaha :)

Temat zgłoszono do moderacji, więc muszę zainterweniować ;-)
Proszę zadać pytanie w sposób zrozumiały - jakie urządzenia, jakie dręczenie?
Dziękuję.
F.

W programie informacyjnym podano, że urządzenia wykorzystują efekt Freya a do propagacji drażniących sygnałów używają instalacji centralnego ogrzewania.

A może jednak chodziło o uprawnienie policji do doręczenia, a nie dręczenia:-D

Szanowny a priori
Jeśli nie masz nic do napisania na temat to uprzejmie proszę o nie śmiecenie w moim wątku.

O przepraszam bardzo, że uraziłem autora śmiertelnie poważnego wątku:D

Zapewne dlatego wątek ów znalazł się w Hydeparku...

urządzenia wykorzystują efekt Freya a do propagacji drażniących sygnałów używają instalacji centralnego ogrzewania.

Święta prawda, a ponadto policja rozpyla za pośrednictwem lodówek podłączonych do sieci elektrycznej wąglika...
Do tego słyszałem jeszcze, że najbardziej podejrzanym typom (np. z mafii) wpuszczają przez instalacje wodno-kanalizacyjną aligatory do łazienek...

Emi też jestem ciekawa jak wygląda hahaha
"a do propagacji drażniących sygnałów używają instalacji centralnego ogrzewania."
To zabija śmiechem...

oj. naśmiewacie się z czyjejś choroby...-nieladnie ,oj nieładnie....

Jest mi przykro, że to przerasta rozumki domorosłych prawników:-(

pi314159 napisał:
W programie informacyjnym podano, że urządzenia wykorzystują efekt Freya a do propagacji drażniących sygnałów używają instalacji centralnego ogrzewania.
Czy mógłbyś podać jakiś link to tego programu ? Pytam poważnie.

xdcc napisał:
Czy mógłbyś podać jakiś link to tego programu ? Pytam poważnie.

Niestety nie mogę podać linka, bo te informacje wysłuchałem jakieś 5 lat temu w Teleepressie. W internecie żadnych na ten temat informacji nie znalazłem.

Hmmm, to może weźmiesz pod uwagę, że się coś , komuś w Telexpresie pomyliło ? Albo źle usłyszałeś ?

xdcc napisał:
Hmmm, to może weźmiesz pod uwagę, że się coś , komuś w Telexpresie pomyliło ? Albo źle usłyszałeś ?

albo program z tą informacją był 1kwietnia...

ale masony maja haarp podobno w norwegii juz cos takiego dziala

Powrót