O
Ojciecdziecka
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 9
Witam.
Jestesmy z zona po rozwodzie.
W zwiazku z tym ,ze zona utrudnia mi spotkania z corka, zlozylem wniosek o ustalenie terminow spotkan.
Nastepujacej tresci ;
W imieniu wlasnym i ...... .
O ustalenie terminow spotkan z moja corka .
O nastepujacej czestotliwosci ;
1. Kazdy weekend od godz. 16 w piatek do godz.22 w niedziele , oraz w kazda srode i czwartek od godz.00 do 24.
2. W okresie wakacyjnym od 1 lipca godz.6 do 31 lipca godz. 22
3. W okresiue ferii zimowych pierwszy tydzien ferii.
4. W okresie Swiat Bozego Narodzenia co drugi rok , okres Swiat Wielkanocnych co drugi rok.
Moja corka mieszka z matka , ktora utrudnia mi spotkania z corka.
Moje prozby skierowane do matki o mozliwosc spotkania z corka spotykaja sie zwykle z odmowa ,oprocz niewielu przypadkow zezwolenia na spotkanie .
Corka jest ze mna zwiazana emocjonalnie i czesto reaguje placzem na zakaz spotykania sie.
Majac na uwadze dobro mojego dziecka oraz jego prawidlowy rozwoj psychiczny - prosze o pozytywne zalatwienie sprawy i wyznaczenia w/w spotkan .
Z powazaniem ...
===============
W zwiazku z tym mam pytania ;
1. Czy sad "przydzieli " mi te dni ?
2.Rozmawialem z corka i powiedzial mi , ze matka planuje wziasc adwokata - moze ja tez powiniendem nadmienie , ze troche sie boje?.
3.Ma przyjsc do mnie kurator o co pyta ?
W zwiazku z tym ze corka mieszka z matka mam ograniczone prawa rodzicielskie, ale nie zabrane!.
Wszelkie sugestie mile widziane - za pomoc bede wdzieczny.
Jestesmy z zona po rozwodzie.
W zwiazku z tym ,ze zona utrudnia mi spotkania z corka, zlozylem wniosek o ustalenie terminow spotkan.
Nastepujacej tresci ;
W imieniu wlasnym i ...... .
O ustalenie terminow spotkan z moja corka .
O nastepujacej czestotliwosci ;
1. Kazdy weekend od godz. 16 w piatek do godz.22 w niedziele , oraz w kazda srode i czwartek od godz.00 do 24.
2. W okresie wakacyjnym od 1 lipca godz.6 do 31 lipca godz. 22
3. W okresiue ferii zimowych pierwszy tydzien ferii.
4. W okresie Swiat Bozego Narodzenia co drugi rok , okres Swiat Wielkanocnych co drugi rok.
Moja corka mieszka z matka , ktora utrudnia mi spotkania z corka.
Moje prozby skierowane do matki o mozliwosc spotkania z corka spotykaja sie zwykle z odmowa ,oprocz niewielu przypadkow zezwolenia na spotkanie .
Corka jest ze mna zwiazana emocjonalnie i czesto reaguje placzem na zakaz spotykania sie.
Majac na uwadze dobro mojego dziecka oraz jego prawidlowy rozwoj psychiczny - prosze o pozytywne zalatwienie sprawy i wyznaczenia w/w spotkan .
Z powazaniem ...
===============
W zwiazku z tym mam pytania ;
1. Czy sad "przydzieli " mi te dni ?
2.Rozmawialem z corka i powiedzial mi , ze matka planuje wziasc adwokata - moze ja tez powiniendem nadmienie , ze troche sie boje?.
3.Ma przyjsc do mnie kurator o co pyta ?
W zwiazku z tym ze corka mieszka z matka mam ograniczone prawa rodzicielskie, ale nie zabrane!.
Wszelkie sugestie mile widziane - za pomoc bede wdzieczny.