K
krzycho40
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 27
8.08.2014 zakupiłem młot udarowy,popsuł się po 2 godz użytkowania zgłosiłem telefonicznie wadę uznali że naprawią kurier przyjechał i zabrał sprzęt,po 2 tygodniach wrócił sprawny po 2 dniach użytkowania ta sama wada doszła inna rozłączanie blokady młot-wiercenie podczas pracy młotem przełączało sie na wiercenie i była to niebezpieczna usterka.Zgłosiłem wadę do sprzedawcy powiedzieli że naprawią że wada jest do usunięcia ,sugerowałem odstapienia od umowy stwierdzili że mogą naprawiac do skutku , kurier odebrał sprzęt po 3 tygodniach młot wrócił sprawny , po kilku dniach użytkowania to samo do szły inne problemy , zgłosiłem wade wymienili mi sprzęt na nowy......po kilku dnia objawiły sie te same usterki w nowym młocie , zgłosiłem wadę itd....kilka dni temu podczas pracy popsuł sie po raz 5 ale w momencie pracy młota przełączył sie na wiercenie wyrwało mi młot z ręki gdzie uderzyłem ręką w wystający profil UD rozciąłem ręke do kości na długości 6cm ,miałem blisko pielęgniarkę to sie obyło bez szycia i wizyty na pogotowiu.Moje pytanie czy mogę domagać się od firmy sprzedającej te chińskie badziewia odszkodowania Dziękuje za wszystkie opinie