Uwolnic się od Premium Domain Service - PREMIUM INTERNET SERVICES

• Autor wątku Autor wątku Maja1230
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
krzysztof3 napisał:
Co ty człowieku piszesz o naiwności jak nie masz pojęcia o prowadzeniu firmy w dzisiejszym czasie
Czy to jest skierowane do mnie? Bo ja na pewno mam więcej pojęcia o prowadzeniu firmy niż wymądrzający się w tym temacie.

Czy mam zastąpić Administratora?
Kiedyś ktoś próbował mnie zastąpić :). Teraz ostrzegam uczestników tej dyskusji, że moja cierpliwość się kończy. Kto nie prowadzi merytorycznej dyskusji, tylko powtarza do znudzenia to samo, niech lepiej opuści nasze forum.
Forum, to nie jest czat.

Na tym forum wielu mądrych ludzi co ma ciekawe informację po prostu nie wypowiada się ze względu na czepianie siłę słówek i wytykanie zdań wyrwanych z wypowiedziach dotyczy to zarówno osób zarejestrowanych jak i admina. To forum zaczyna się robić zwykłym śmieciowiskiem. To jest mój ostatni post na tym forum. Dziękuję wszystkim co tu się podzielili swoimi informacjami. Może na innym się spotkamy bo ja ciągle walczę z tą firmą oszustów. Pozdrawiam i życzę powodzenia w walce z oszustami.

Pisalam ze moj maz tam byl i widzial to na zwyo, ze ta firma dziala i jest w tym miejscu z faktur. Moj maz robi rozne trasy i moge poprosic go, zeby podjechal tam jeszcze raz i zrobil jakies zdjecia. Nie wiem czemu tu wszyscy jestescie tacy niewierzacy. Pisanie do mnie o jakis translatorach tez nie jest na miejscu.

Nie ma takiej potrzeby. Zdjęcia możesz obejrzeć na google, grafika, spahenfelde 51.
Jeśli chodzi o translator przepraszam, ale używaj klawisz „alt”.

witam dawno nie zagladalam .z interwencji 0 odzewu nie wiem co jest grane .ja to g.... zaplace i zaraz bede miala z glowy.juz nie dam sie wiecej naciagnac bo szkoda moich nerwow czasu i przede :Dwszystkim pieniedzy

Cytuję :
Zatem ludzie opanujcie się, bo ta spółka działa zgodnie z obowiązującymi przepisami, nie przystawia klamki do głowy klientowi i jak ktoś nie chce ich usług to niech odkłada słuchawkę, a nie wyżala się w internecie i lata do prokuratury na skargę. Możecie mieć jedynie pretensje do siebie. Firma łapie naiwniaków, najprawdopodobniej tak, ale to nie wina tego Premium, że taki jest obraz przeciętnego polskiego przedsiębiorcy – tępak, nie znający przepisów. Wstyd dla Was – „profesjonaliści”, bo jak mówi w audycji adwokat: „trzeba myśleć, co robimy”. Tyle w temacie
Drogi Panie,
owa firma przysłała nam fakturę.Pal go licho,kto z nimi rozmawiał- bo ani ja,ani mąż.Żeby to jakoś odkręcić,chciałam wysłać wypowiedzenie umowy.
"Po upływie okresu obowiązywania umowy, umowa ulegnie przedłużeniu o kolejny czas określony 24 miesięcy, chyba ze któraś ze stron na co najmniej poł roku przed datą upływu obowiazywania umowy złoży listownie pisemne oswiadczenia o braku woli przedłużenia umowy."
Umowę mam do czerwca,a list otrzymałam w lutym.Nie ma pół roku,więc wypowiedzeniem mogę sobie podetrzeć...Niczego nikomu nie płaciłam,bo niby za co?Nie wiem,jak to ugryźć.

Ostatnia edycja:
Broń się jak wszyscy tzn.
Pismo do prokuratury, pismo z postu nr 390. Skonsultuj to z radcą prawnym, aby nie popełnić głupiego błędu. Sprawa się nie przedawnia, jeżeli byłaś nieświadoma w co Cię wkręcili.

Dorja napisał:
Drogi Panie,
owa firma przysłała nam fakturę.Pal go licho,kto z nimi rozmawiał- bo ani ja,ani mąż.Żeby to jakoś odkręcić,chciałam wysłać wypowiedzenie umowy.
"Po upływie okresu obowiązywania umowy, umowa ulegnie przedłużeniu o kolejny czas określony 24 miesięcy, chyba ze któraś ze stron na co najmniej poł roku przed datą upływu obowiazywania umowy złoży listownie pisemne oswiadczenia o braku woli przedłużenia umowy."
Umowę mam do czerwca,a list otrzymałam w lutym.Nie ma pół roku,więc wypowiedzeniem mogę sobie podetrzeć...Niczego nikomu nie płaciłam,bo niby za co?Nie wiem,jak to ugryźć.

Ja wyslalam od razu i mailowo napisali ze umowa rozwiazana i podali date. Policzylam do kiedy mialam czas na wyslanie tego listu i to 18 miesiecy od tej feralnej umowy. Cos tu chyba pomylilas, jezeli tez masz umowe na 24 miesiace to jak to mozliwe??

Jak się przenosicie z dyskusją na facebook, to ten temat zamkniemy.

Re: Admin

Link facebook nie służy celem przeniesienia dyskusji. Jest informacją o kolejnym portalu na którym opisują praktyki firmy. Świadczy to tylko o mnogości oszustwo oraz chroni przed naciąganiem następnych osób.
Tak ode mnie: Temat ten jest już i tak obficie zasypany przepychankami pomiędzy jego czytelnikami że nie za wiele chyba może wnieść informacji nowemu poszkodowanemu, który musiałby poświęcić sporo czasu na prześledzenie i wychwycenie znaczących szczegółów.

Proszę o niezamykanie tematu.

"Ja wyslalam od razu i mailowo napisali ze umowa rozwiazana i podali date. Policzylam do kiedy mialam czas na wyslanie tego listu i to 18 miesiecy od tej feralnej umowy. Cos tu chyba pomylilas, jezeli tez masz umowe na 24 miesiace to jak to mozliwe??"
Mozliwe,możliwe-na fakturze jako data zawarcia umowy figuruje...czerwiec 2010!Więc jeśli fakturę z ponagleniem dostałam w lutym,to do czerwca mam 4 m-ce,a nie wymagane minimum 6.Ale spróbuję.

Ostatnia edycja:
Ten temat zamykam.
Otwieram nowy Premium Domain Service 2

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót