K
Kinnes
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Mam problem. Dziś dowiedziałam się, że na znanym portalu randkowym ktoś użył mojego zdjęcia (a zdjęcie skopiował z portalu nasza-klasa) Od tamtej pory podpisuje się jako ja i bardzo obraża innych uzytkowników. Wypisuje do nich wulgaryzmy i treści erotyczne. Zgłosiłam to już to tego portalu i czekam na adres IP komputera z którego został założony profil.
Chciałabym się dowiedziec czy są szanse abym założyła tej osobie sprawę w sądzie? Jak sądze mój wizerunek został naruszony ponieważ te osoby myślą, że to ja naprawdę wypisuję im takie bzdury.
Proszę o odpowiedź ponieważ nie mam zamiaru tego tak zosatwic i chcę aby ta osoba poniosła konsekwencje za swój beznadziejny pomysł.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Chciałabym się dowiedziec czy są szanse abym założyła tej osobie sprawę w sądzie? Jak sądze mój wizerunek został naruszony ponieważ te osoby myślą, że to ja naprawdę wypisuję im takie bzdury.
Proszę o odpowiedź ponieważ nie mam zamiaru tego tak zosatwic i chcę aby ta osoba poniosła konsekwencje za swój beznadziejny pomysł.
Z góry dziękuję za odpowiedź.