VISA USA 4 pytania

• Autor wątku Autor wątku AsasynX
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
A

AsasynX

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
24
Interesuje mnie wiza imigracyjna na stale w USA

1. Jaka jest średnia wydawanych lat na wize imigracyjna

2. Jeśli z tego co czytałem jest na 10 lat gdyż czytam ze na rok można 6 miesięcy i tak 10 razy już sam nie wiem

3. Czy konsulaci nie lubią osób wyjeżdżający na stałe ;/ ?

4. Czy moge zabrać komputer stacjonarny warty 3000zl całkowicie czysty sam metal i plastik w 100% nowego nie będę kopiował ;p

Ostatnia edycja:
slimak tobie juz podziękuje za taka "pomoc"...

a zauważ ze niechce szukac numeru bo pewnie za 10 zl na minute jak to polska...

NA GOOGLE szukalem i lipa, piszą taki labirynt ...

czy jest ktos tak uprzejmy i powie?

Ostatnia edycja:
1. nie przypominam sobie abym był z Panem "per Ty"
2. maile zlikwidowano?
3. Wizy Imigracyjne | Ambasada Stanów Zjednoczonych Ameryki Warszawa, Polska - nie widzę tu nigdzie wzmianki o "10 zł za minutę" - 12 sekund poszukiwań na google i mam komplet danych kontaktowych z mailem i numerami stacjonarnymi (NIE O - 700)
4. jeśli nie interesuje Pana zadanie pytanie "u źródła" polecam wizytę w kancelarii radcy prawnego, z pewnością udzieli Panu wyczerpujacej, przemiłej i ODPŁATNEJ porady polegającej na telefonie do ambasady i przekazaniu Panu z gigaprowizją tej samej informacji, którą samodzielnie może Pan pozyskać przy minimalnym wysiłku własnym

Ostatnia edycja:
jak usunąć tutaj konto bo widzę ze nie warto mieć... ide na inny

Lenistwo i tupet...

Poza tym każdy kto się tak lub owak otarł o net, spotkał się z loterią wizową do USA.

No i chyba słyszał o czymś takim jak mienie przesiedlenia.

Autor jest bezczelny. Dostaje na tacy namiar na ambasadę i jest wielce "skrzywdzony" bo 212 osób nie udzieliło mu WYCZERPUJĄCEJ I NATYCHMIASTOWEJ odpowiedzi.

Żarty wolne.

Zdecydowanie proszę znaleźć sobie inne miejsce. Z tym podejściem tutaj raczej Pan pomocy nie otrzyma.

ja jak sie na czym znam mowie prosto z mostu i nie utrudniam

a wy to jakies chyba z rosji pochodzicie

wierz mi szukalem na google i kazdy do platnego kosula niemam kasy na komie na 10zl za minute ;p

czyli w polsce pomocy nie dostane ? ehhh
o loteri slyszalem ale z Totolotkiem porownuje wiec omijam

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót