N
neaopoliti
Kupiłem zestaw kolumn 5.1, który miał być w stanie b.dobrym i 100 % sprawny. Przyszedł z pękniętą podstawką głośnika centralnego (na zdjęciach nie było właśnie tego głośnika - podejrzewam, że był pęknięty od dawna), subwoofer posiadał w środku watę mineralną do tłumienia (seryjnie jej być nie może) oraz dochodzą z niego trzaski - wata miała zminimalizować trzask. Bezpiecznik był spalony, lecz sprzedający wepchał drut i jako tako sprzęt działa. Ogólnie sprzęt jest w stanie dobrym i posiada wady nie wymienione w ogłoszeniu ani w rozmowie telefonicznej sprzedający o nich nie wspomniał.
Sprzęt sprawdziłem dopiero po tygodniu od otrzymania, ponieważ nie miałem odpowiednich kabli do podłączenia (kabel optyczny). Czy mogę odesłać sprzęt bez większych problemów jako podstawę niezgodność z umową kupna-sprzedaży na odległość ? Podobno mam 14 dni na takie działania, ponieważ weszła nowa ustawa. Sprzęt kupiony przez kup teraz allegro.
Sprzęt sprawdziłem dopiero po tygodniu od otrzymania, ponieważ nie miałem odpowiednich kabli do podłączenia (kabel optyczny). Czy mogę odesłać sprzęt bez większych problemów jako podstawę niezgodność z umową kupna-sprzedaży na odległość ? Podobno mam 14 dni na takie działania, ponieważ weszła nowa ustawa. Sprzęt kupiony przez kup teraz allegro.