warunkowe

• Autor wątku Autor wątku antarey
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

antarey

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
mam pytanie cos wiecej o zk w strzelinie jakie sa szanse na wyjscie warunkowe moze ktos wie

chodzi mi o zk polotwarty w strzelinie

jakie sa tam szanse wyjscie warunkowe

[cytat="antarey"]jakie sa tam szanse wyjscie warunkowe[/cytat]czy ktos wie cos na temat tego zakladu

Tak naprawdę to z warunkowym jest tak , że trzeba mieć po prostu szczęscie a opinia danego ZK jest często nie trafna.

[cytat="Yossarian"]proszę nie pisać kolejno kilku postów.[/cytat]

Małe pytanie OT od użytkownika o krótkim stażu na forum:

Jak można zgodnie z zasadami forum podbić wątek do góry (np. dla przypomnienia) jeżeli nie należy pisać dwóch czy więcej wpisów pod rząd a z drugiej strony nie wypada zakąłdać wątku po raz drugi?

O ile dobrze zauważyłem edycja wpisu nie powoduje przesunięcia wątku do góry.

A o czym tu przypominać po minucie ??? :)

Z reguły zawsze ktoś odpowiada na pytanie w temacie, a jeżeli nikt nie odpowiada to znaczy, że nikt nie zna odpowiedzi :) Myślę, że moderatorzy nie czepialiby się, gdyby ktoś po kilku dniach w swoim temacie dopisał jeszcze jednego posta pod swoim postem.
A jeżeli się mylę, to proszę mnie skarcić.

Poza tym temat o takim tytule już jest, a antarey pyta raczej o konkretny ZK, a my niestety nie znamy tu wszystkich ZK. Lepiej zakładać wątek zatytułowany ZK [ miejscowość]. Jeżeli podsuwam zły pomysł, również proszę mnie skarcić. :wink:

kadi nie można ale
[cytat="Moniak"] Myślę, że moderatorzy nie czepialiby się, gdyby ktoś po kilku dniach w swoim temacie dopisał jeszcze jednego posta pod swoim postem.[/cytat]

też tak myślę :) i na tym zakończmy OT w tym temacie

Powrót