M
Maya_07
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 25
Witam.
Nie wiem czy w dobrym dziale zadaje to pytania. Jesli w zlym, prosze o przeniesienie.
Moj facet siedzi w Zakladzie. Dzisiaj bylam na komendzie w charakterze swiadka.
Pytali mi sie o jakis numer, bo w styczniu dzwonilam na niiego i pisalam. W kazdym
badz razie nie kojarze tego numery.
Chodzi mi o to, ze ten numer na ktory pisalam jest na karte wiec nie mieli danych czyj on jest.
Natomiast sprawdzili moj biling bo mialam ten numer na abonament.
I generalie to chcialabym wiedziec dlaczego w ogole sprawdzali moj numer, bylingi gdzie
do kogo co pisalam, i dlaczego w ogole operator im udostepnil takie dane.
Wiedzili kiedy wzielam tel, kiedy zezygnowalam z umowy ...
Ja bylam wezwana jako swiadek a nie jako podejzana ;/
Tego numeru na kartke nie sprawdzali (podobno moj M zrobil jakis przekret z tego numeru),
poprostu sprawdzili mnie, ze ja dzownil na ten numer na kartke.
Ja glupia nie skaplam sie na komendzie i nie zapytalam jakim prawe w ogole sprawdzaja moj numer.
Chcilabym dowiedziec sie czy tak wolno jesli ja bylam tylko jako swiadek wezwana ;/
A oni mi sprawdzali bilingii, i na dodatek jeszcze siotrze mojego M to samo zrobili bo tez ma tel.
na abonament.
Prosze pomozcie, zalezy mi.
Z gory dziekuje.
Nie wiem czy w dobrym dziale zadaje to pytania. Jesli w zlym, prosze o przeniesienie.
Moj facet siedzi w Zakladzie. Dzisiaj bylam na komendzie w charakterze swiadka.
Pytali mi sie o jakis numer, bo w styczniu dzwonilam na niiego i pisalam. W kazdym
badz razie nie kojarze tego numery.
Chodzi mi o to, ze ten numer na ktory pisalam jest na karte wiec nie mieli danych czyj on jest.
Natomiast sprawdzili moj biling bo mialam ten numer na abonament.
I generalie to chcialabym wiedziec dlaczego w ogole sprawdzali moj numer, bylingi gdzie
do kogo co pisalam, i dlaczego w ogole operator im udostepnil takie dane.
Wiedzili kiedy wzielam tel, kiedy zezygnowalam z umowy ...
Ja bylam wezwana jako swiadek a nie jako podejzana ;/
Tego numeru na kartke nie sprawdzali (podobno moj M zrobil jakis przekret z tego numeru),
poprostu sprawdzili mnie, ze ja dzownil na ten numer na kartke.
Ja glupia nie skaplam sie na komendzie i nie zapytalam jakim prawe w ogole sprawdzaja moj numer.
Chcilabym dowiedziec sie czy tak wolno jesli ja bylam tylko jako swiadek wezwana ;/
A oni mi sprawdzali bilingii, i na dodatek jeszcze siotrze mojego M to samo zrobili bo tez ma tel.
na abonament.
Prosze pomozcie, zalezy mi.
Z gory dziekuje.