Ważne pytanie, proszę pomożcie !!

• Autor wątku Autor wątku Maya_07
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

Maya_07

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
25
Witam.

Nie wiem czy w dobrym dziale zadaje to pytania. Jesli w zlym, prosze o przeniesienie.

Moj facet siedzi w Zakladzie. Dzisiaj bylam na komendzie w charakterze swiadka.
Pytali mi sie o jakis numer, bo w styczniu dzwonilam na niiego i pisalam. W kazdym
badz razie nie kojarze tego numery.

Chodzi mi o to, ze ten numer na ktory pisalam jest na karte wiec nie mieli danych czyj on jest.
Natomiast sprawdzili moj biling bo mialam ten numer na abonament.
I generalie to chcialabym wiedziec dlaczego w ogole sprawdzali moj numer, bylingi gdzie
do kogo co pisalam, i dlaczego w ogole operator im udostepnil takie dane.
Wiedzili kiedy wzielam tel, kiedy zezygnowalam z umowy ...
Ja bylam wezwana jako swiadek a nie jako podejzana ;/

Tego numeru na kartke nie sprawdzali (podobno moj M zrobil jakis przekret z tego numeru),
poprostu sprawdzili mnie, ze ja dzownil na ten numer na kartke.

Ja glupia nie skaplam sie na komendzie i nie zapytalam jakim prawe w ogole sprawdzaja moj numer.

Chcilabym dowiedziec sie czy tak wolno jesli ja bylam tylko jako swiadek wezwana ;/
A oni mi sprawdzali bilingii, i na dodatek jeszcze siotrze mojego M to samo zrobili bo tez ma tel.
na abonament.

Prosze pomozcie, zalezy mi.

Z gory dziekuje.

Wolno tak, a operator na żądanie prokuratora czy Sądu ma obowiązek udzielić takich informacji także jeśli dotyczą choćby świadka.

Kadi dziekuje z calego serca za odpowiedz. Strasznie mnie to ciekawilo i denerwowalo zarazem.
Mam nadzieje, ze mi nie zrobia kolo d**y. Wkoncu to na moje nazwisko byl ten tel. na abonamnet,
a ja nie wiedzialam kontaktujac sie na ten na karte, ze z niego byly robione jakies osszustwa ;/

Kadi tylko wiesz co mnie zastanawia ?? Oni nie mogli sprawdzic kto jest wlascicielm tego tel na krte.

I dlaczego o mnie pomysleli ;/ Bo wiesz doszukali sie, ze wzielam tel na abonament, sprawdzili bilingi i wyszlo
im, ze dzownilam na ten na karte ;/
Zastanawiam sie dlaczego o mnie pomysleli. Tzn. domyslam sie bo jestem nazeczona jego, moze tylko dlatego.

Nie mam pojęcia dlaczego o Tobie pomyśleli. Być może byłaś jednym z częściej dzwoniących na ten numer abonentów.

Powrót