Wcięło listę obecności

• Autor wątku Autor wątku Stazysta_pl
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

Stazysta_pl

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam ! Mam pewien problem i nie mam zielonego pojęcia jak go rozwiązać ponieważ nie znam się na prawie, przeszukałem forum i nie mogłem znaleźć ani przypasować mojego problemu. A więc od początku... Jakiś czas temu poszedłem na staż i przepracowałem jako stażysta całe 3 dni i poszedłem do pracodawcy, powiedziałem jak sprawa wygląda i pani w tym zakładzie pracy powiedziała żebym napisał 'małe' oświadczenie że rezygnuję ze stażu. Więc napisałem, oddałem i wszystko było git...było aż do dnia wczorajszego. Zadzwoniła do mnie pani w/w i mówi do mnie tak "Chłopie słuchaj, prosiłam Cię o dostarczenie listy obecności do Urzędu a Ty co ?! Olałeś sobie. Teraz ja będę miała problemy przez Ciebie i przez Twoją pie**oloną listę obecności bo w poniedziałek przez Ciebie i ta Twoja listę przyjeżdża inspekcja do firmy. Posądzają mnie o to że jakieś pieniądze na lewo brałam". I teraz jak to wygląda ze strony prawnej ? Głównie chodzi mi o to czy - to właśnie przeze mnie może być ta kontrola czy po prostu uprzejma Pani chce zwalić winę na mnie za jej jakiś jej błąd bądź przekręt..Dodam że Pani z którą pracowałem na stażu jest ksiegową która ogarnia całą firmę. Gdyby nie to że mogę mieć problemy w prywatnym życiu to nawet nie zawracałbym sobie tym gitary. Proszę o jak najszybszą odpowiedź, zależy mi na czasie. Z góry dziękuję za pomoc oraz pozdrawiam.

Ps.Co do tej listy to nie pamiętam czy dawała mi ją rzeczywiście czy nie..I jeszcze jedno...

Powrót