P
pucha85
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
witam. dostałem dziś wezwanie do CBŚ w charakterze świadka. na wezwaniu napisany był tylko numer sprawy i inne informacje kontaktowe. dzwoniąc tam uzyskałem numer do osoby zajmującej się ta sprawa. jednak ten pan nie mógł udzielić mi żadnych informacji w jakiej sprawie jestem wezwany ani nic.
moje pytanie jest takie:
1) czy coś mi grozi?
2) nigdy nie zgubilem dowodu, ani nic tym podobnego. nie znam zadnych osob ktore mialy by cos wspolnego z policja itp. wiec co moga odemnie chciec? jestem zwyklym pracujacym obywatelem a jak wiem cbs zajmuje sie powaznymi sprawami.
3) czy ze świadka mogę być oskarżony czy wtedy bym dostał wezwanie w charakterze oskarżonego // podejrzanego??
prosze o odpowiedzi bo naprawdę się martwię takim czymś. jestem w szoku strasznym.
moje pytanie jest takie:
1) czy coś mi grozi?
2) nigdy nie zgubilem dowodu, ani nic tym podobnego. nie znam zadnych osob ktore mialy by cos wspolnego z policja itp. wiec co moga odemnie chciec? jestem zwyklym pracujacym obywatelem a jak wiem cbs zajmuje sie powaznymi sprawami.
3) czy ze świadka mogę być oskarżony czy wtedy bym dostał wezwanie w charakterze oskarżonego // podejrzanego??
prosze o odpowiedzi bo naprawdę się martwię takim czymś. jestem w szoku strasznym.