Wezwanie do prokuratury...

• Autor wątku Autor wątku Bajtak
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

Bajtak

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
17
Witam, 2 razy byłem na przesłuchaniu na policji o niby ze na moje konto bankowe wpływały pieniądze z lewych kont allegro, na przesłuchaniu oczywiście nie przyznałem sie do winy bo nic takiego nie miało miejsca, dziś przyszło mi wezwanie do prokuratury ?
I nie wiem czego sie spodziewać na tym przesłuchaniu przecież wszystko powiedziałem na przesłuchaniu na policji :/ Jestem zaznaczony jako "podejrzany" czy coś mi grozi ??

No pewnie Panu przedstawią zarzut, a o co trudno powiedzieć-czego dotyczyły te przesłuchania?
Te pieniądze nie wpływały?

pytano mnie czy mam zameldowanie za granica, czy wchodzilem na jakies konta, czy otrzymywalem przelewy, o rzeczy ktore mialy miejsce ponad rok temu ! i oni wymagali ode mnie zebym pamietal kazdy szczegół a robie bardzo duzo transakcji na allegro a oni sie mnie pytali czy "xx yy" pan przelewal mi jakies pieniazki... oczywiscie zaprzeczylem, bo nie znam, nie mieszkam za granica itd... a pieniazi dostawalem za legalne aukcje.

A nie ma napisane o jaki paragraf chodzi, artykuł?

pisze zeby sie wstawic w prokuraturze w moim miejscie, data i ulica prokuratury jest, jako "PODEJRZANEGo" w sprawie przesluchania o przestepstwo z art........kk. KK pewnie kodeksu karnego, tylko ze nie pisze z jakiego....

Powrót