M
młody 1991
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam serdecznie opisze sprawe od początku ...
A więc dostałem wyrok na policji przyznałem sie do winy dali mi dokumenty do podpisania ze zgadzam sie na 6 miesiecy w zawieszeniu i 1500zł kary podpisałem i miało byc po sprawie bynajmniej tak twierdzili . pracuje zagranicą i pojechałem tam zpowrotem po około 2 miesiącach dostałem bilecik do zakładu karnego

jak zaco nie miałem pojecia odrazu zjechałem do polski z myślą że to jakiś błąd pomyłka ale nie na rozprawie na której mnie nie było zasądzili mi na czysto 6 miesięcy nie dostałem ani wyroku ani wezwania na rozprawe bo mnie w polsce nie było i nie miałem możliwości odebrać tak mi sie wydaje ale nie jestem pewien czy wogóle coś było wysłane wezwanie przyszło 7 tego miesiąca 8 złożyłem wniosek o dozur elektroniczny i o wstrzymanie pozbawienia wolności co moge robić dalej na 14 mam sie stawić w zk mam 3-ke małych dzieci jedno choruje na serce kobieta nie pracuje bo ktoś musi sie zająć dziećmi wynajmujemy dom
jak mnie posadzą zostaną bez środków do życia i dachu nad głową
A więc dostałem wyrok na policji przyznałem sie do winy dali mi dokumenty do podpisania ze zgadzam sie na 6 miesiecy w zawieszeniu i 1500zł kary podpisałem i miało byc po sprawie bynajmniej tak twierdzili . pracuje zagranicą i pojechałem tam zpowrotem po około 2 miesiącach dostałem bilecik do zakładu karnego