H
helenka9
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 10
Witam, zazwyczaj nie udzielam się na forach internetowych, ale mam problem z którym nie mogę sobie poradzić - krótko mówiąc, jestem załamana. Dostałam dzisiaj wezwanie do zapłaty od komornika z Wołomina, dodam że mieszkam na śląsku........... "Komornik Sądowy przy Sądzie Rejonowym w Wołominie [...] INFORMACJA O PRZEWIDYWANYCH CZYNNOŚCIACH W MIEJSCU ZAMIESZKANIA DŁUŻNIKA Z MOŻLIWOŚCIĄ WEZWANIA POLICJI DO UDZIAŁU W CZYNNOŚCIACH [...]". Czyli mam rozumieć że przyjedzie komornik z Wołomina, jeśli tego nie zapłacę? Nie ma kwoty.....
Czytałam jakiś watek na ten temat, tutaj na forum, ale był bez zakończenia............
Nie stać mnie na spłatę tego zadłużenie, nawet nie mam pojęcia z jakiego tytułu to jest, nie ma podanej kwoty, tylko numer konta. Spłacam już jedno zadłużenie ratalne - również u komornika, ale w Moim mieście, dlatego nie mam siły na kolejne, nie mam z czego tego spłacać. Szczerze mówiąc, nie wiem co robić... nie mówiąc już o tym, że na wezwaniu są podane błędne dane personalne, zgadza się tylko nazwisko i adres..... nie wiem czy to faktycznie było nadane do mnie??
Czytałam jakiś watek na ten temat, tutaj na forum, ale był bez zakończenia............
Nie stać mnie na spłatę tego zadłużenie, nawet nie mam pojęcia z jakiego tytułu to jest, nie ma podanej kwoty, tylko numer konta. Spłacam już jedno zadłużenie ratalne - również u komornika, ale w Moim mieście, dlatego nie mam siły na kolejne, nie mam z czego tego spłacać. Szczerze mówiąc, nie wiem co robić... nie mówiąc już o tym, że na wezwaniu są podane błędne dane personalne, zgadza się tylko nazwisko i adres..... nie wiem czy to faktycznie było nadane do mnie??
Ostatnia edycja: