Wezwanie przedsadowe do wypłaty obcej osoby 13tys

• Autor wątku Autor wątku Czarna82222
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
C

Czarna82222

Użytkownik
Odpowiedzi
52
Witam 22sierpnia zmarł mój syn.Nie posiadał żony ,dzieci.Zamieszkiwal ze mną czyli matka do dnia śmierci.Posiadal 'przyjaciolke'ktora ran na jakiś czas odwiedzał w jej mieście.Relacja ta polegała głównie na zbliżeniu się syna do tej kobiety dzieci.Moj syn bardzo pokochał dzieci tej kobiety i zapewniał im wszystko czego potrzebowali.Byla pomiędzy nimi bardzo silna więź.Po śmierci syna i otrzymaniu dostępu do jego aplikacji bankowej okazało się że syn sponsorował utrzymanie tej kobiety z dziećmi.Krewnie zalała bo kilka dni przed śmiercią przelał na jej konto 40tys.Wiedzac już że ma zawał zrobił jej dwa przelewy podczas pobytu w szpitalu.Syn zmarł pogrzeb i wszystko organizowałam ja .Jego przyjaciółka nie pokazała się na pogrzebie ani jej synowie.Wlasnie w piątek otrzymałam przedsadowe wezwanie do zapłaty w kwocie 13tys oraz dostarczanie do tej kobiety laptopa syna.Twierdzi ona iż była współwłaścicielem konta bayw momencie gdy syn spłacał.mi pożyczkę na auto mimo że nie było jej wpływów na ten rachunek.Kolejna sprawa to wypłata z bankomatu do którego syn w szpitalu dał mi matce pin i kartę i kazał wypłacić gdyby coś się stało na koszty pogrzebu.tak też zrobiłam wyplacilam 6tys .w piśmie mam zwrócić 1/2 6000tys .kolejny jest laptop który syn dopiero kupił na raty umowa kredytowa jest w moim posiadaniu i laptopa syn ma w pokoju a ta kobieta twierdzi że jest jej bo spłacała raty wspólnie z synem.. Proszę o pomoc

Powrót