Widzenia bezdozorowe

• Autor wątku Autor wątku ram
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
RE: Widzenia rodzinne - intymne

jest możliwość widzenia bezdozorowego - to coś w deseń intymnego. Trwa ono 2 godziny.

RE: Widzenia rodzinne - intymne

marcus123 napisał:
Witam,
czy ktoś orientuję się czy w narzeczeństwie,możemy się ubiegaćo widzenia intymne-rodzinne?
dzieki pozdrawiam.

Nie musisz być po ślubie by starać się o widzenie bezdozorowe,jeśli o to Ci chodzi.

Widzenie bezdozorowe u Mojego to 30 godzin na wolności.

Hej, czy ktoś może się orientuje jak jest z widzeniami bezdozorowymi i intymnymi na Ruszczy i na Służewcu? Czy bezdozorowe wygląda tak jak intymne, czy jednak są kamerki, jest więcej osób itd;) Z góry dzięki za odpowiedź

Orientuje się ktoś jak jest z widzeniami bez dozorowymi w ZK nr.1 na Kleczkowskiej we Wrocławiu? Mój siedzi tam dopiero drugi miesiąc,zapisał się do pracy,ale na razie jej nie ma. Jak dobrze pójdzie,to jadę na zwykłe widzenie 8 sierpnia z dzieckiem (7 miesięcznym).Czy będę mogła wejść z wózkiem,czy dziecko na rękach?

wydaje mi sie ze na Ruszczy nie ma takich widzeń no chyba ze do tej pory cos sie zmienilo a co do kamerek to napewno nie ma na takich widzeniach:)

Witam serdecznie. Mam pytanko,czy ktoś może mi powiedzieć jak napisać podanie o widzenie bez dozoru:) bede bardzo wdzięczna jeśli Ktoś mi pomoze;)

monita3 napisał:
Mam pytanko,czy ktoś może mi powiedzieć jak napisać podanie o widzenie bez dozoru:)

Zdecydowanie po polsku należy pisać, na czystej kartce. Błędy niewskazane. Coś jeszcze?

tasiuia83 napisał:
troche milej się nie da???

Tak Dziubeczku Kochany, da się. Ale to jest forum prawne. Tu wskazana jest precyzja. Zarówno w odpowiedziach jak i w zadawanych pytaniach.

Ja sobie zdaje sprawe ze to forum prawne ale moglibysmy byc dla siebie życzliwi:)

witam szukam pomocy moze ktoś wie jak sie pisze podanie o widzenie bez dozoru. i czy wogóle moge ja napisać. mój narzeczony siedzi w Bydgoszczy na fordonie. nie widziałam go od kwietnia. ja mieszkam za granica w Holandii. teraz chciała bym jechac do niego bo dostałam wkoncu urlop. pomózcie mi jak mam i co mam napisac w tym podaniu aby sie zgodzili na to widzenie. prosze was :(:(:(:(:(:(

Ja nie musialam takiego czegoś pisać więc Ci nie pomoge :(

witam mam pytanie czy widzenia bez dozoru są nagrodą czy przysługuje naprzyład jedno w miesiącu więźniowi do którego przyjeżdża żona z dzieckiem. Czy osadzony musi pisac podanie o takie widzenie? i czy musi pisac podanie o laczęnie godziń żeby były 2 odrazu? dzięki za odpowiedż

Tak widzenia bezdozorowe są nagrodą:)osadzony pisze o takie widzonko:)

dzięki za odpowiedź to musi byc bardzo grzeczny nic innego nie pozostaje:)

Kochanie jak wygląda widzenie intymne w zk 1? jakie procedury od momentu wejscia (na zk) wprowadzaja mnie na widzenie od razu bez dozoru czy jak?

Witam! Czy ktoś wie jak wygląda sprawa przepustek na Nowosolskiej?

Powrót