Widzenia bezdozorowe

• Autor wątku Autor wątku ram
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Chyba widzenia.

W niektórych ZK są specjalne cele do tzw. widzeń bez osoby dozorującej, są one przyznawane osadzonym jako nagrody za dobre sprawowanie.

A jak sama nazwa wskazuje odbywa się to bez dozoru wiec ... cóż więcej napisać

coz napiszmy ze ta cele jest pezepełniona s...m :ooo:
:lol:

Dziękuję....czyli jest jakaś nadzieja na chwile przyemnosci.... Ale to przecież krępujące...chyba...

Zależy co dla kogo jest krepujace, niektórzy nie mają hamulcow i na zwykłym widzeniu gdzie na raz jest 5 widzen ,ludzie poprosu leżą prawie na tych stolikach , a ja np. nawet całusa na dzień dobry, głupio mi było przy nich wszystkich mojemu facetowi dać :ooo: I w ogóle jak wracam do domu, to mam moralnego kaca po tym 60min pobycie tam . Ale to tylko moje odczucia , więc na widzeniu bezdozorowym napewno jest bardziej komfortowo i watro sie o nie starać jeżeli jest taka mozliwość.

Zgadzam się z 13a, ja też zawsze jak wracam to jakieś takie doły mnie łapią, a bezdozorowe. hmmm. Ja sobie mogę tylko pomarzyć, ale za to będę mieć bezdozorowe poza obrębem Z.K. za 2 tyg. Jak dobrze pójdzie :help:

a po jakim czasie można dostać to widzenie bezdozorowe. Ja jestem kompletnie zielona

Tu nie chodzi o czas tylko o dobre sprawowanie osadzonego w ZK, takie widzenia są jedną z form nagradzania osadzonych i są także uzależnione od możliwości ZK (ZK musi posiadać takie pomieszczenie)

Nawet na widzeniu bezdozorowym też jest stres bo w każdej chwili ten "dozór" może wejść i sprawdzić co robisz...[cytat:d4e57ufh]
na zwykłym widzeniu gdzie na raz jest 5 widzen ,
[/cytat:d4e57ufh]- u nas naraz jest z 25 widzeń i to przez "pleksę" ale itak nie zamierzam nigdy się przejmować innymi ludźmi :D

Ach i co tu zrobić nawet chwili samemu nie dadzą pobyć. Też nie mam zamiaru przejmować się innymi. Narazie nie wiem czy ZK Wronki ma taki pomieszczenie. Poza tym chce go przenieść do innego zakładu

Kasiu jak on jest w zk to masz widzenia bez pleksy ale na ogólnej sali gdzie bywa duzo ale nie zawsze odwiedzajacych. Mozesz spokojnie sie poprzytulac i pocałowac , w miare spokojnie pogadac i chyba tak naprawde to nikt za bardzo nie zwraca uwagi no chyba ze bedziecie przesadzac i przekazywac sobie cos nielegalnego ale to sie nie opłaca bo i on bedzie miał przekichane i ty będziesz baczniej obserwowana

Czy widzenia bezdozorowe sa możliwe tylkow Zk czy w AŚ tez?

W aś nie są możliwe , żadko też bywa aby dawali w aś widzenia bez pleksy chyba że sprawa trafiła już do sądu. Bynajmniej u mnie tak było.

Tak jak napisała moja przedmówczyni w AŚ bezdozorowe nie jest możliwe, nawet nie we wszystkich ZK jest możliwe, ale tam widzenia wyglądają juz zupełnie inaczej :)

jesli osoba odbywa karę pozbawienia wolności to może mieć widzenie bezdozorowe w Zk i Aś

A jak to jest na sankcjii w AŚ :?: Mnie chodziło właśnie o to, nie wydaje mi się, żeby było to możliwe

na sankcji to bardzo wątpię-trudno jest dostać jakiekolwiek widzenie...

hm ja widzenie z moim tymczasowo aresztowanym konkubentem dostałam po 2 tygodniach i to przy stoliku :) więc nie wiem - chyba od prokuratora to zależy

Powrót