Widzenia bezdozorowe

• Autor wątku Autor wątku ram
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Hehe stół też dobry...ale w ZK to z tego co wiem i tak sypią brom do jedzenia lub wody (nie wiem jak dokladnie to wygląda) przez co hamowany jest popęd seksualny

Przyjdzie i czas na wspólne wspieranie swojego ciała jak tez na rozmowy o nim . Czasu czasu nam trzeba , wytrwałosci jeszcze bardziej

brom? :?: :wow: niech nas wpuszczą tam po prostu :D

okropne jesteśmy :evil: zaraz dostaniemy po łapkach.Przywołuję do porządku.
reasumując;są różne typy bezdozorowych,a te intymne to potocznie nazywane przez skazanych,mokrymi. :)

No tak tyle ze w niektorych zakladach w salach do widzen bezdozorowych oprocz stolu i krzesel jest tez i lozko....
Ale my nie bylismy i nie chcemy tam isc mimo naszej tesknoty... Wystarczy nam narazie to ze mozemy sie przytulic i dac sobie buzi przy stoliku bo maz mowil ze zeby przejsc do tego pokoju to sie idzie przez polowe terenu ZK i inni skazani wtedy patrza glupio sie smieja i rzucaja takie komentarze ze sie wszystkiego odechciewa a juz na pewno nie jest to zbyt romantyczne.... Dlatego czekamy bo juz w marcu bedzie mogl dostac bezdozorowe poza terenem ZK.... :D
Oby do marca.... :evil:

wystarczy zamknąć uszy i patrzeć na siebie.Każdy z nas jest inny,każdy inaczej to przeżywa.W naszym wypadku-skorzystalibyśmy pomimo.I nie chodzi tu o jakieś zwierzęce żądze(też :wink: ),ale o nieskrępowaną,choć przez moment swobodę.

Troche odbiegne od tematu ale to wazne.
Rzecznik Praw Obywatelskich poinformował że wystapił z wnioskiem do Trybunału Konstytucyjnego o zbadanie kwesti widzeń i trybu zatrzymań.
podkreślił, że kryteria zgody i odmowy widzenia z osobą aresztowana powinny zostac dokładnie okreslone ponadto uważa że w Polsce naduzywa się aresztu tymczasowego.

było dzisiaj w TV niech robią szum głosno głosno GŁOSNO!!!!!!!!

naprawdę??????????ale Ziobro nie lubi wywrotowców :wink:

A Ziobro też podpadł z tym nożownikiem. Miał odwołac prokuratora co go wypuścił ale w koncu doszedł do wniosku ze ten nożownik to dobry człowiek i szumm........
A niech sie ...aby na naszą korzyść.

No i moze w końcu zaczną patrzec na oskarzonych jak na ludzi. Nie kazdy z nich chce mataczyć , zmieniać zeznania i utrudniać. Szkoda że prokratorzy oceniaja według siebie i tak łatwą reką rozdają zamkniecie w AŚ :brawo:

Będą musieli coś zrobić bo się głośno robi w necie tez o tym piszą. Może pozwalniaja paru aby ucichło. Dziewczyny może naszych.

ale Ty masz wyobraźnię :!: :!: :wink: no,no.....Ale się rozmarzyłam...

Troche poszumia pogadaja i tyle z tego będzie do następnej afery :x

A może napiszemy wspólną petycję do rzecznika :?:

[cytat="małgorzata mietek"]No i moze w końcu zaczną patrzec na oskarzonych jak na ludzi. Nie kazdy z nich chce mataczyć , zmieniać zeznania i utrudniać. Szkoda że prokratorzy oceniaja według siebie i tak łatwą reką rozdają zamkniecie w AŚ :brawo:[/cytat]
Jak byłam u prokuratora kiedy mąż był aresztowany, prosić żeby go zwolnił,
/oczywiście go nie zwolnił/ , ale jak wychodziłam z prokuratury chciałam, żeby mi otworzono drzwi, a inny pan prokurator z uśmiechem na ustach zażartował sobie, wypuszczamy pania czy zatrzymujemy, wtedy nie było mi do śmiechu naprawdę się przestraszyłam to było tuż przed wigilią, dzieci były same w domu, nie mamy żadnej babci, zrobiło mi się strasznie.

Powrót