Widzenia skazanego

• Autor wątku Autor wątku skarlet
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
wiki73 napisał:
wieczny smutek ty nic nie mowisz
wieczny_smutek napisał:
Jak nic nie mówie jak cały czas udzielam się na forum...
Myślę, że Wiki pisała odnośnie wyboru rodzaju widzenia - że Ty nic nie mówisz, tylko osadzony to zgłasza:)
Ale zapytaj na bramie - co jednostka to inaczej więc nie wiadomo czy nie musisz tego zgłosić już Ty.

Ostatnia edycja:
wieczny_smutek napisał:
Jak nic nie mówie jak cały czas udzielam się na forum. I właśnie pytam jak jest z widzeniem bezdozorowym, czy muszę powiedzieć na bramie, ze na takie chcę wejść?

ale mi chodzi ze na bramie nic nie mowisz:)

Wiki73 to źle zrozumiałam Twój przekaz.
Łobuz kazał mi mówić na bramie, że na takie widzenie idę.

ja zawsze mówię, że na OP przyszłam. kiedyś jak byłam na zwykłym widzeniu i jedna Pani przyszla na takie i nic nie powiedziała to strażnik zwrócił jej uwagę, że trzeba zgłaszać że jest sie na takie widzenia, a oni to pozniej w komputerze sprawdzaja. bynajmniej u nas tak jest.ale co zakład to obyczaj pewnie.

witam. mam dziecko z moim M. nie raczyl :(. chociaz przez tel mowil ze wpisal. czy moge sama jakos postarac sie o widzenie? chcialabym ostatni raz moze powiedziec mu kilka slow...:(

ewcia1111 napisał:
witam. mam dziecko z moim M. nie raczyl :(. chociaz przez tel mowil ze wpisal. czy moge sama jakos postarac sie o widzenie? chcialabym ostatni raz moze powiedziec mu kilka slow...:(

nie możesz jedynie skazany może ciebie wpisać na listę odwiedzających

nie pisz posta pod postem użyj funkcji EDYTUJ

dzieki za odp.

a tamto to bylo napisane przez przypadek;)

ewcia a moze jeszcze nie ma zgody dyrektora na widzenie z tobą

:( nic nie wiem. moze masz racje... ale juz dzis nie zadzwonil nawet...

mam pytanie. czy istnieje na tym forum juz temat o bransoletkach dla skazanych?

witam wszystkich mam pare pytan...wczoraj moj chłopak trafił do aresztu śledczego( jestem zrospaczona) powiedzcie mi jak to jest z widzeniami czy on musi pisać podanie o to zebym mogla go zobaczyc czy wystarczy ze wpisze mnie na liste!!!! piszcie prosze bo ta nie pewnosc mnie wykonczy :( nawet nie zadzwonil dzis...i nie wiem co sie z nim dzieje...nie wiem moze nie mogl. pomozcie prosze

marlena83 napisał:
witam wszystkich mam pare pytan...wczoraj moj chłopak trafił do aresztu śledczego( jestem zrospaczona) powiedzcie mi jak to jest z widzeniami czy on musi pisać podanie o to zebym mogla go zobaczyc czy wystarczy ze wpisze mnie na liste!!!! piszcie prosze bo ta nie pewnosc mnie wykonczy :( nawet nie zadzwonil dzis...i nie wiem co sie z nim dzieje...nie wiem moze nie mogl. pomozcie prosze

jesli jest na sledczym piszesz do organu prowadzacego postepowanie prosbe o widzenie, jesli jest po wyroku juz na karnym, jesli cie wpisze na liste to mozesz jechac na widzenie. z reguły to trwa tydzien-dwa takie wpisanie na liste bo musi ja zatwierdzic dyrektor.
pozdrawiam

Laura-a napisał:
jesli jest na sledczym piszesz do organu prowadzacego postepowanie prosbe o widzenie, jesli jest po wyroku juz na karnym, jesli cie wpisze na liste to mozesz jechac na widzenie. z reguły to trwa tydzien-dwa takie wpisanie na liste bo musi ja zatwierdzic dyrektor.
pozdrawiam

a po czym poznac na jakim jest bo ja nie wiem :(

marlena83 napisał:
a po czym poznac na jakim jest bo ja nie wiem :(

po wyroku. czy juz zapadł wyrok?? Czy dopiero jest postepowanie w prokuraturze i został tymczasowo aresztowany( Wtedy jest w areszcie śledczym, potocznie mowie sledczak)?? czy dostał bilet do wstawienia sie do zk??jezeli sledztwo jest zakonczone, jest wyrok wtedy odsiaduje go na oddziale karnym.

marlena83 napisał:
wczoraj moj chłopak trafił do aresztu śledczego

Pisałaś wczesniej, ze trafił do aresztu śledczego. Czyli o widzenie starasz się na razie u prokuratora, bo pewnie sprawa dopiero jest w toku. Kiedy sprawa trafi do sądu, to starasz się w sądzie.

JusticeEIN napisał:
Pisałaś wczesniej, ze trafił do aresztu śledczego.

Skazanego poszukiwanego do odbycia kary pozbawienia wolności doprowadza się bardzo często do aresztu śledczego.

forg napisał:
Skazanego poszukiwanego do odbycia kary pozbawienia wolności doprowadza się bardzo często do aresztu śledczego.

Wiem o tym bardzo dobrze forg. Zwłaszcza poszukiwanego listem gończym.

JusticeEIN napisał:
Wiem o tym bardzo dobrze forg.

To dlaczego piszesz, że skoro trafił do aresztu śledczego to ma się starać o widzenie u prokuratora? Wszak może być skazanym???

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót