Widzenia skazanego

• Autor wątku Autor wątku skarlet
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
kasiu Nie, ponieważ takie widzenia są to widzenia w nagrodę, np: za dobre sprawowanie itd.. (gdy się uzbierają wnioski nagrodowe), mogą przyznać takie widzenie :).

Kasiu być może po prostu pomyliło Ci się z przepustkami..

Może, tyle informacji na jeden raz to wszystko może się pomieszać :)

Kasiu no więc zapisz i zapamiętaj - widzenia bez dozorowe i intymne można mieć nawet na samym początku, niezależnie od czasu który minął. Trzeba na nie zasłużyć zbierajac wnioski nagrodowe.

kasiu Z tego co ja wiem to widzenie bez dozorowe odbywa sie w ZK w osobnym pomieszczeniu niż normalne widzenie. :)

nie kasiu 30h to przepustka a widzenie bezdozorowe to widzenie bez ciągłej obecności f-sza

endorfinalna czyli prawie takie jak intymne? Jeju rozgraniczyć te wszystkie rodzaje widzeń i spamiętać co za co ile i gdzie to nie lada wyzwanie dla poczatkujących :lol: moze jakiś zeszyt zacznę prowadzić. :D
Czyli pewnie bez osobistej się nie obejdzie?

Widzenie bez dozorowe to w osobnym pomieszczeniu również ze stolikiem, gdzie funkcjonariusz zagląda bardzo rzadko.. A te 30 h o których mówisz to przepustka gdzie skazany wychodzi sobie na wolność i hulaj dusza..:P

kasiu Nie intymne to intymne, a bez dozorowe to bez dozorowe. Na bez dozorowym z tego co wiem sa kamery i f-isze wchodzą od czasu do czasu. A na intymnym nie ma kamer oraz f-isze w większości nie wchodzą, a pukają chwile przed końcem widzenia. Poza tym na bez dozorowym w nie których ZK są dwa skazani + osoby odwiedzające w tym czasie, a na intymnym jesteście tylko wy sami. Słyszałam też, od nie których kobiet, że czasami w nie których ZK bez dozorowe (są jako intymne, ale to rzadko). A czemu osobista ? Nie, skoro nie będzie żadnych podejrzeń, że możesz coś przemycać to nie będzie żadnej osobistej. Osobista nie jest zawsze przed intymnym, lub bez dozorowym. :) To łatwo zapamiętać trochę poczytasz i zakoduje Ci się samo:)

NiewiernyAniol napisał:
i hulaj dusza..:P

Nie tak do końca, bo nie chciałabym być na jego miejscu jakby tak na czas nie wrócił, albo przyszedł pod wpływem alkoholu..

Aha... zapomniałam o kamerach i dlatego twierdziłam że na bez dozorowym będzie osobista ze względów bezpieczeństwa. Ja bym nie miała odwagi niczego przemycić tym bardziej dla Łobuza, żeby mu nie zaszkodzić. :lol:

NiewiernyAniol napisał:
A te 30 h o których mówisz to przepustka gdzie skazany wychodzi sobie na wolność i hulaj dusza..:P

Nie. To nie przepustka, to zezwolenie na widzenie bez dozoru poza obrębem zakładu karnego-tu nie posługujemy się określeniami gwarowymi. Proszę sobie przeczytać wreszcie kodeks karny wykonawczy (art. 138). Lub przynajmniej ten temat zamiast kolejny raz pisać o tym samym i wprowadzać w błąd.

Ostatnia edycja:
forg napisał:
Nie. To nie przepustka, to zezwolenie na widzenie bez dozoru poza obrębem zakładu karnego-tu nie posługujemy się określeniami gwarowymi. Proszę sobie przeczytać wreszcie kodeks karny wykonawczy (art. 138). Lub przynajmniej ten temat zamiast kolejny raz pisać o tym samym i wprowadzać w błąd.

Tak właśnie wiedziałam że słyszałam że to widzenie tylko nie wiedziałam, ze nosi to taką pełną nazwę. Dziękuję za uświadomienie. :)

Na zk w ktorym przebywal moj narzeczony nie bylo kamer w sali widzen bez dozorowych ani innych osob, dlatego potraktowalismy to jako widzenie intymne :D:D Funkcjonariusz SW przyszedl 10 minut po czasie i jeszcze zapukal zanim wszedl :D

Kasiu nie ma sie tu w czym gubić jest zwykłe widzenie, bezdozorowe czyli w osobnym pomieszczeniu bez funkcjonariusz sw, intymne czyli małżeńskie czyli w osobnym pomieszczeniu gdzie znajduje sie również łóżko, toaleta i prysznic oraz widzenie poza zakładem karnym czyli 30 godzin na wolnosci :)

Ja mam takie pytanie, bo nie wiem czy jechac na widzenie o.O na widzenie chce jechac - Ja, ojciec P. i siostra P. oni maja takie samo nazwisko jak P. ja mam inne, wiem ze na widzenie moga wejsc 2 osoby, ale slyszalam, ze z tym samym nazwiskiem ( najblizsza rodzina ) moze wejsc wiecej osob i teraz pytanie, czy wpuszcza nas w 3 ?? czy P. musi pisac prosbe do dyrektora ??

Maalami ale gdzie to słyszałaś u was w zk?lepiej się upewnji dzwoniąc tam zanim pojedziecie żeby później nie było ,awantury kto wchodzi kto nie:D

U nas wpuszczali 2 osoby dorosłe plus dziecko było trzecią osóbką :) Z tego co wiem to mogą wejść 2 os dorosle i nie ma znaczenia czy nosza to samo nazwisko czy nie. Aczolwiek moge sie mylic. Na Twoim miejscu bym nie dzwonila, bo jeden FUNKCJONARIUSZ SW powie Ci co innego a drugi zrobi co innego. Ja się zawiodłam na nich :D

Maalami Jak będzie dzwonił twój bandzior powiedz mu, żeby się dopytał. I niech Ci odpowie jak to jest. Albo niech napisze prośbę do dyrektora. :)

Ten, co stara się o wszystkie przepustki, 'nagrodówki' etc..

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót