Widzenia skazanego

• Autor wątku Autor wątku skarlet
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
witam moj narzeczony robi lacza widzen poniewaz jezdze do niego bardzo daleko i zajmuje mi to caly dzien, wiec dwa widzenia laczy w jedno. w zwiazku z tym mam takie pytanie, czy jesli otrzyma jako nagrode widzenie bezdozorowe, to czy bedzie ono trwalo 2 godziny (to łącze wlasnie)? czy podczas takiego widzenia nie jest mozliwe lacze?

Mieliśmy identyczną sytuację i pierwszą godzinę spędzaliśmy w normalnej sali widzeń, a drugią w sali do widzeń bezdozorowych.

Witam :)
Mam pilna sprawę i mam nadzieje, że dostanę od Was małą pomoc, lub wskazówki co powinnam zrobić.
Jestem osobą niepełnoletnią i chciałabym dowiedzieć się czy mam szanse na to, aby zobaczyć się z bliską mi osobą, jednak niespokrewnioną, która jest obecnie w zakładzie karnym w Strzelinie. Chciałabym wybrać się tam z kuzynką osoby siedzącej w zakładzie, kuzynka jest pełnoletnia. Czytałam, że potrzebny jest dowód, jednak ja nie posiadam i zastanawiam się, czy legitymacja w tym przypadku by wystarczyła. Proszę o pomoc

Ostatnia edycja:
Legitymacja szkolna wystarczy. Jeżel obie jesteście wpisane na listę odwiedzających to nie będzie z tym problemu.

witam,moj M jest wAŚ Slużewiec od poniedzialku.nie moge sie dodzwonic by uzyskac jakakolwiek informacje na temat widzen i przeslania pieniedzy,moze ktos pomoze?

dziekuje bardzo za podpowiedz aczkolwiek na tej stronie mnostwo nr telefonow,tylko zeby mozna bylo sie dodzwonic jeszcze.caly dzien probowalam i nic z tego.mimo wszystko b dziekuje

anka,dziewcze drogie, masz na stronie podanej j/w /link na niebiesko, ad Areszt sledczy Warszawa Służewiec zakladke: Widzenia i przyjmowanie paczek oraz Dla interesantow. Tam znajdziesz wszystkie interesujace Cie informacje.

Witam. Mój narzeczony dostal wyrok 15 miesiecy do odsiadki. Mamy 16 miesiecznego synka jak to bedzie wygladac?? Ile bedzie nam przysługiwalo godzin na widzenie??

Czas trwania widzenia nie zależy od wieku synka.
Wszystko opisano w tym temacie. A na podstawie podanych przez siebie informacji nie uzyskasz precyzyjnej odpowiedzi. Poczytaj najpierw. Albo ten temat albo kodeks karny wykonawczy.

meggi1991 napisał:
Witam. Mój narzeczony dostal wyrok 15 miesiecy do odsiadki. Mamy 16 miesiecznego synka jak to bedzie wygladac?? Ile bedzie nam przysługiwalo godzin na widzenie??

Mało info podałaś,w zależności jaką grupę dostanie ale przy najgorszym zalożeniu 2 widzenia plus 3 na wasze dziecko

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót