Widzenia skazanego

• Autor wątku Autor wątku skarlet
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
A nie lepiej wysłać w liście?

Jutro jadę na widzenie, więc będzie szybciej;)

hejka wszystkim :)
karty telefoniczne mozna kupic w kantynie i u mojego K nie sa drozej kosztuja tyle samo i mozna nabyc znaczki i koperty w kantynie bo moj kupywal w kantynie znaczki i koperty ale w kantynie znaczki i koperty sa drozsze :(

___________________________________________________________________-
Jeszcze 3.5 miesiaca do wokandy A mi ciagle ciebie Brak Kocham Cie kochanie:* Tesknie :(

kochanie jestes najwazniejsza osoba
w mym zyciu... prosze pamietaj ze
bezwgledu na to gdzie jestem...me
serce zawsze jest przy tobie:*
kocham cie i wiecznie kochac bede
tylko ciebie jedynego...K

No i kolejne pytanko. Jaki jest limit na zakupy w kantynie?

emi_im napisał:
Zanetka gratuluje
Tylko bądź tam grzeczna
I daj znać jak Ci poszło :)
Pozdrawiam:roza:

kateh15 dalej jesteś na liście

Pierwsze widzenie juz za nami :D widzielismy sie po raz pierwszy od 6 miesiecy.jestem szczesliwa ale zarazem smutna ze ta godzina minela jak 5 minut. Pozdrawiam:)

zanetka teraz juz bedzie z gorki :)

Zanetka ciesze się bardzo :)
Teraz już będzie z górki :)
Będziesz mogła normalnie jeździć :)
Pozdrawiam:roza:

Właśnie najgorsze w widzeniach jest to że tak szybko mijają :(

Czy spotkaliście się z czymś takim o czym mówi kkw, chodzi mi o "skrócenie czasu widzenia"? (osadzony podczas widzenia złamał regulamin zk...):what:

Tak, moja przyjaciółka podczas widzenia ze swoim chłopakiem po 15 min zmienili stolik, mając nadzieję że nikt się nie zorientuje i będą mieć dłuższe bo kilka razy im sie tak udało.. tym razem jednak zostali przyłapani i skrócono im czas widzenia..

Czy ktoś wie w jakie dni są widzenia dla skazanych w areszcie w Suwałkach?

Czy jesli chcialabym zabrac na widzenie dziecko ktore nie jest osoby osadzonej to czy musi byc tez na liste wpisane??

z dzieckiem możesz wejść normalnie tylko weź ze sobą legitymację dziecka lub jeżeli nie chodzi do szkoły to akt urodzenia lub inny dokument potwierdzający , że to twoje dziecko

zanetka napisał:
Czy jesli chcialabym zabrac na widzenie dziecko ktore nie jest osoby osadzonej to czy musi byc tez na liste wpisane??
tak musi być wpisane na liste jesli nie jest dzieckiem biologicznym skazanego

emiro napisał:
z dzieckiem możesz wejść normalnie tylko weź ze sobą legitymację dziecka lub jeżeli nie chodzi do szkoły to akt urodzenia lub inny dokument potwierdzający , że to twoje dziecko

w ten sposob wchodza dzieciaczki biologiczne skazanych, potwierdzenie musi byc ze dziecko jest skazanego a nie osoby odwiedzajacej

Mam takie pytanie. Co będzie jeśli uda mi się uzyskać zgodę na widzenie od prokuratora, a mój nie wpisał mnie np na listę widzeń. Sadzę, że nie przypuszcza nawet, że uda mi się zdobyć zgodę dlatego tak też może być- choć mam nadzieje, że nie albo dostanie już ten list w którym mu napisałam, żeby to zrobił. Co wtedy ??

Może zadzwoń do ZK czy AŚ i po prostu spytaj czy jesteś na liście. Ja skontaktowałam się z wychowawcą i poprosiłam, żeby przekazał mojemu P, żeby mnie wpisał na listę. Mój Skarb tez się nie spodziewał tak szybkich odwiedzin. Chociaż u nas to zgoda nie była potrzebna.

Jak zadzwoniłam i zapytałam o możliwość widzenia z tymczasowo aresztowanym to Pani odrazu zapytała czy mam już zgodę- powiedziałam jeszcze nie a ona to jak Pani będzie miała to proszę zadzwonić i tyle. Ale najwyżej podejdę i zapytam w biurze przepustek- akurat ten facet tam jest w miarę życzliwy.

Dziewczyny jeśli wasz facet jest tymczasowo aresztowany to nie wpisuje was na żadną listę, żeby się z nim zobaczyć potrzebna jest wyłącznie zgoda prokuratora.. na podstawie tego papierka wchodzicie na widzenie..

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót