K
kaska12345
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 13
A czy byłaby mozliwos żeby go odwiedzić .i ci bym musiała zrobić.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie jestem pewien, czy w tej sytuacji prokurator da zgodę na widzenie ofiary ze sprawcą.forg napisał:Możliwość jest...
kaska12345 napisał:.Dlaczego nie otrzalam żadnego listu .?
.
A&F napisał:Posiadam niezbędne dane
Dane osobowe kompletne na które się powołam. Na jakiej podstawie Areszt Śledczy mógłby ewentualnie odmówić mi udzielenia informacji ?forg napisał:Czyli jakie?
A&F napisał:Na jakiej podstawie Areszt Śledczy mógłby ewentualnie odmówić mi udzielenia informacji ?
ilo2704 napisał:No właśnie sęk w tym, że po matce jestem mu najbliższą osobą. Ja dopiero zakończyłam związek. Znamy się od lat i naprawdę wcześniej się przyjazbilismy, a gdy zostałam zdradzona i czekałam na całkowity koniec to relacje z nim uległy zmianie ale jeszcze nie jesteśmy razem. Stąd pytanie co w takiej sytuacji
kobix napisał:Dodam,bo ma to decydujące znaczenie,że jest to TYMCZASOWO ARESZTOWANY ,nie skazany,a więc organem ,do którego dyspozycji pozostaje ,jest Sąd .