Widzenia wg norm unijnych

• Autor wątku Autor wątku Barbie
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Barbie

Barbie

Stały bywalec
Odpowiedzi
1 806
Może mi ktoś dokładnie napisać jak wyglądają widzenia według norm unijnych?

Barbie, to proszę podziel sie swoją wiedzą bo jestem ciekawa, z góry dziekuję.
Pozdrawiam :)

widzenia wedlug norm unijnych? ej napiszcie bo jestem bardzo ciekawa jak to ma sie do zycia hehe :lol:

tak jest na pewno w ZK Tarnów (ZK zamknięty) a wygląda tak : są to swojego rodzaju boksy odgrodzone od siebie sciamkami wysokości ok 2metrów jak masz stolik to do dołu jest zabudowany później masz przestrzeń prostokąt ok półtora metra długości i pół metra może więcej wysokości następnie od góry jest drobna kratka. Osadzeni wchodzą z drugiej strony tak że nie masz możliwości przytulenia się jak się człowiek trochę pogmnastykuje to można się pocałować ale jak piszę jedyna przestrzen wpólna dla osadzonego i odwiedzającego jest to ten prostokąt pozatym jest zegra odmierzający czas do konca widzenia oraz coś w rodzaju domofonu przez co rozmowy są nagrywane i przez to urządzenie można połączyć się ze strażnikiem Mniej więcej wygląda to tak jak widzenia przez pleksę jednak bez pleksy bez słuchoawek jednym słowem okropieństwo. Niestety w Tarnowie na tej sali widzenia mają wszystcy nie zaleznie od grupy ale z tego co się ostatnio dowiedziałam powinni miec tylkko z p1

Mam nadzieję że w jakiś sposób udalo mi się zobrazować tą sale widzen

Dokladnie gozzalka - szok totalny :o
Dobrze ze u mojego W. w ZK nie ma jeszcze takiej sali :)

to ja wolałam bez norm unijnych siedzieć przy stoliku i przekrzykiwać sie na sali hehe

ja też ale nie mam wyboru nikt na to nie patrzy.........

Dowiedziałam się że już w kilku ZK są takie sale widzeń. Jak mój będzie po wyroku i przewiozą go do Chełma to będę miała widzenia w takiej sali :(

Wiem tylko że w Chełmie i w Lublinie bo koleżanki mają tam mężów. A gdzie jeszcze mogą być takie sale nie mam pojęcia musisz się popytać

witam chciałem sie dowiedziec czy ma ktos jakies informacje o osadzonych w zk Tarnow.mam tam znajomego i chciałem sie dowiedziec co u niego itp.jak tak bardzo prosze napiszcie na gg lub e mail chudy54@onet.eu :?: :?:

witam chciałem sie dowiedziec czy ma ktos jakies informacje o osadzonych w zk Tarnow.mam tam znajomego i chciałem sie dowiedziec co u niego itp.jak tak bardzo prosze napiszcie na gg 10090300 lub e mail chudy54@onet.eu :?: :?:

W ZK Tarnów rówznież jest taka sala...Po widzeniu w tym Z. bardzo mi sie to nie spodobalo,nie wygodne strasznie.Żeby sie pocalowac jedno musi głowe przez krate przełożyć bo inaczej sie nie da :/ Zwykłe stoliki sa o wiele lepsze :):)

Z tego co mi wiadomo to takie widzenia powinni mieć tylko z grupą P1/R1 a jak ktoś już ma P2/R2 to powinno być normalnie przy stoliku... Wogóle beznadziejne te widzenia :x

Według mnie wogole nie powinno być widzeń w takiej formie !! No,ale co poradzic :x trzeba sie cieszyc tym,ze chociaz można sie z nim zobaczyć ta godzine :wink:

Czy przy grupie p2 są też 2 godz. widzenia + 1 na dziecko ?

Przy p2 są 3 widzenia + ew. na dziecko. Poczytaj w temacie "o co chodzi z tymi grupami" jak będziesz jeszcze czuła niedosyt :D

Powrót