Widzenia z dzieckiem

• Autor wątku Autor wątku OCEANIA
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Witam wszystkich,
Moja córeczka niestety była przy aresztowaniu i jest niesamowicie dzielna ,nie wiem tylko jaki skutek to odniesie w przyszłości, co do widzeń z tatą to chyba ja nie chcę na razie aby sie widzieli, to straszne przezycie dla mnie i męza ( po pierwszym widzeniu leżał tydzień w łóżlu)ja też gorzej znoszę dni po widzeniu, więc dopóki mogę oszczędzę im cierpień

Droga Annaolu nie wien co jest bardziej trałmatyczne widzenie z tata czy nie widzenie go wcale . Dla mojego 2,5 letniego dziecka większym koszmarem byla sytuacja gdy ze względów zdrowotnych nie mógł widywać swego tatusia niż fakt ze ma tatę tylko 60 min. Na każde widzenie cieszy się niesamowicie . Mój Misiu wyjaśnił naszemu synkowi ze tata byl kiedyś niegrzeczny i teraz musi za kare siedzieć w kącie tak jak i on gdy jest niegrzeczny,nasz synek jakos to zrozumiał i naprawdę cieszy się gdy moze usiąść mu na kolanach i powiedzieć jakieś nowe słowo którego sie nauczył:-)

ja mam dzieci 12lat ma syn a córcia 3 latka i są bardzo zżyci ze sobą i swoim ojcem,pierwsze widzenie odbyło sie przez plekse(dla mnie tragiczne)bo pani prokurator tak sobie zechciała i tylko powiedziała że chyba nie ma pani zamiaru zabierać tam dzieci...to byłam przerażona czyli co dzieci nie mogą jeżdzić do aś?teraz chce pisać znowu pozwolenie o widzenie przy stoliku jak poprzednio i też dla dzieci ale nie wiem czy to ma sens bo znowu pani prokurator mi odmówi widzeń dla dzieci,bo jak znowu da przez szybe to dzieci nie zabiore no chyba że syna,a co mam w uzasadnieniu napisać żeby dzieci mogły spotkać sie z tatusiem?pomóżcie:(

jesli moj narzeczony jest w polotawrtym zakladzie to czy bez problemu wpuszcza mnie na widzenie i jego 9msc coreczke???

Jesli jestes na liscie a corcia ma nazwisko Twojego lobuza to wez tylko akt urodzenia malej i bedzie ok;-)

dziekuje

a ja jakie musze miec ze soba dokumenty?
moze byc prawo jazdy?
bo dozow pogryzl mi pies na peselu :/
ile osob mozna wpisac na liste i jakie dane sie tam podaje?

Jednorazowo moga wejsc na widzenie 2 dorosle osoby i dowolna ilosc dzieci:confused:Jesli chodzi o brak dowodu to nie ryzykowalabym i zadzwonilabym do ZK i dla pewnosci...paszport tez jest tak samo traktowany chyba jak i dowod,ale dzwon lepiej.Ile osob na liste mozna wpisac to nie wiem,ale chyba kilka mozna.U mojego W sa wpisane 2 dorosle i nasza corka(jego niebiologiczna)

dominika87gd napisał:
jesli moj narzeczony jest w polotawrtym zakladzie to czy bez problemu wpuszcza mnie na widzenie i jego 9msc coreczke???

o ile ty jesteś na liście, nie powinno być problemów z puszczeniem tak na półotworek tak małego dziecka!:ok:

ps. paszport powinni zaakceptować!

paszport jest napewno traktowany na równi z dowodem osobistym ale prawo jazdy to juz nie bardzo, a jesli dzieciaczek jest malusi to powinno sie miec przy sobie (do wgladu ) akt urodzenia dzieciaczka

mam takie pytanie
mój mąż jest tymczasowo aresztowany do 5 spraw 4 sądy wyrazily zgodę na widzenie z dziećmi (mamy 2 dzieci jedno 3 latka drugie prawie2), tymczasem prokurator w jednej tej 5 sprawie nie wyraził zgody co mogę zrobić, gdzie się odwołać by móc uzyskać tą zgodę? a jesli juz dojdzie do widzenia czy do aresztu tez muszę przynieść akty urodzenia dzieci by nas wpuszczono? z góry dziękujęza pomoc

malutka26 napisał:
mam takie pytanie
mój mąż jest tymczasowo aresztowany do 5 spraw 4 sądy wyrazily zgodę na widzenie z dziećmi (mamy 2 dzieci jedno 3 latka drugie prawie2), tymczasem prokurator w jednej tej 5 sprawie nie wyraził zgody co mogę zrobić, gdzie się odwołać by móc uzyskać tą zgodę? a jesli juz dojdzie do widzenia czy do aresztu tez muszę przynieść akty urodzenia dzieci by nas wpuszczono? z góry dziękujęza pomoc

Na kazde widzenie z Tatusiem biologicznym musisz zabrac akt urodzenia,poczytaj wczesniejsze komentarze a dowiesz sie jak to wyglada

dziewczyny czytajcie uważnie posty, a pytania zadawajcie wtedy gdy nie ma odpowiedzi na wasze bolączki!

Dostalismy zgodę:) Hura widzimy sie w niedzielę:):D:tuptup:

Wiem , ze to pytanie nie doytczy koniecznie dzieci , ale powiedzcie mi czy na widzenie mimo iz nie jest wpisany na liste brat mojego J może wejść , nosza to samo nazwisko ten sam ojciec?

Tak, może wejść bez wpisywania na listę.

a jak wyglada spawa NADANIA NAZWISKA MEŻA MATKI NIE BIOLOGICZNEMU DZIECKU? nie mamy jeszcze przeprowadzonej sprawy o przysposobienie, córka ma nazwisko takie jak my, wiec czy w takiej sytuacji tez przysługuje nam dodatkowa godzina na dziecko?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót