M
misiu823
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 41
witam . jakis czas temu zostalem doprowadzony do sadu w niemczech na zasadzie ekstradycji ze szwecji . ok . do sprawy bylem w areszcie w hamburgu po sprawie [W SUMIE POWINNI MIEC]ale na wszelki wypadek podalem adres moiego obecnego zamieszkania. i poinformowali mnie ze otrzymam list i kare pisemnie minelo 2 miesiace i cisza . adwokatem nie mam kontaktu i zadnej informacji z sadu . dostalem kare grzywny chcem splacac ale nie wiem w jaki sposob bo nikt mi nic nie wyslal . a wiem ze policja w hamburgu nachodzi moja rodzine [nigdy nie bylem u nich zameldowany tylko nazwisko te same ] wiem ze byli pod moim starym adresem w hamburgu [nie wiem czy nadal jestem tam zameldowany raczej nie ] podalem dokladny adres w sztokcholmie bo obecnie tu mieszkam .pytanie polega na tym co mam z tym robic czekac czy co ,bo nie chcialbym powturki z tego co juz bylo zabrali mnie i przez 3 tygodnie nie mialem kontaktu z nikim [stracilem prace , moja mama postarzala sie o 10lat zabrali mnie z domu i tyle informacji brak odwiedzin i kontaktu a ogolnie zakazu sad nie wydal o zakazie ] teraz tez zadnych papierow nic mi nie dali powiedzieli ze poczta przyjdzie i cisza . mam w niemczech ojca i bede prawdo podobnie tam jechac bo moj ojciec mial zawal czy mam sie czego obawiac :!: bo slyszalem ze tu mnie nie mogo karac bez zgody szwecji a co jak przylece do niemiec . adwokat ktory prowadzil sprawe sie tym nie interesuje . w sumie nie wiem o co tu chodzi :!::!::?: