Ł
Łysy100
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 402
Czy jest mozliwosc wymiany wieziennej pryczy jest niewygodna i sie zapada.Do kogo sie zwrocic?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
FROG mysle ze gdybs ty odbywał kare pozbawienia wolnosci to bys taki dowcipny nie był.forg napisał:Myślę że do prezydenta i premiera.
Łysy100 napisał:
Łysy100 napisał:mysle ze gdybs ty odbywał kare pozbawienia wolnosci
Łysy100 napisał:jest niewygodna
Powiedz to ludziom którzy zostali skrzywdzeni przez tych "biednych przestępców".Przestepca tez człowiek i tez ma potrzeby za swoje juz został ukarany siedzi cała dobę w zapyziałej celi z godzinna przerwa na spacer to mało??
Najldpiej jakby siedział o suchym chlebie zimnej wodzie w celi bez ogrzewania i spał na betonowej podłodze a co nawywijał niech zdycha.Ciekawe czy gdyby to o Ciebie chodziło tez bys był taki radykalny.Shocked napisał:Praca to przywilej. Więzienna dieta i traktowanie powinny skłonić osadzonego do zasłużenia sobie na przywilej pracy, wygodnej pryczy w ogrzewanej celi, gorącego posiłku czy prawa do widzeń.
W przeciwnym razie nawet przywilej pisania listów nie powinien przysługiwać.
Więzień cierpi? Cierpi przez Niego więcej ludzi niż sobie zdaje sprawę bo kogoś skrzywdził, kogoś opuścił i pozostawił bez rodzica - żywiciela, ktoś robi zrzutkę na Jego utrzymanie, komuś państwo odmawia pomocy bo przecież więzień ma swoje prawa.
Miało się dość odwagi by nawywijać, proszę mieć dość honoru by wziąć "na klatę".
Nie zawsze mozna pracowac jak sie jest na P1 to mozesz jedynie wiekszosc dnia "sufitować" Nie jest to luksus od apelu o 6 rano poprzez posiłki do apelu wieczornego w celi fajnie sie komentuje rzeczywistosc jest inna,bramat napisał:Samo to, że nie musi pracować na swoje utrzymanie, jak każdy uczciwy człowiek już jest niewyobrażalnym luksusem. Resocjalizacja powinna się zaczynać od nauczenia delikwentów, że na dach nad głową, żarcie i czyste gacie na tyłku trzeba zarobić. Zakaz zmuszania do pracy to zło.
Łysy100 napisał:Najldpiej jakby siedział o suchym chlebie zimnej wodzie w celi bez ogrzewania i spał na betonowej podłodze a co nawywijał niech zdycha.Ciekawe czy gdyby to o Ciebie chodziło tez bys był taki radykalny.
Łysy100 napisał:Najldpiej jakby siedział o suchym chlebie zimnej wodzie w celi bez ogrzewania i spał na betonowej podłodze a co nawywijał niech zdycha.
Nie umiesz odpowiedziec konkretnie na zadne pytanie tak jak niektorzy praktycy nie wiem od czego na tym foerum. Jestes trolem internetowym i niepowaznie traktujesz to forum!!!!!ejtykoles napisał:Bo twórca tego tematu to troll internetowy. Wystarczy przeczytać jego posty. Dlatego nikt tu na poważnie mu nie odpowiada.
Dzisiaj jesteś kozakiem, jutro chwila nieuwagi i możesz zabić kogoś na drodze.Shocked napisał:W swoim przypadku nie mogę być tak radykalny. Nie zostałem nigdy skazany za przestępstwo więc szanse na odsiadkę zerowe.
Masin napisał:jutro chwila nieuwagi i możesz zabić kogoś na drodze.
Shocked napisał:Nie zostałem nigdy skazany za przestępstwo więc szanse na odsiadkę zerowe.
I idziesz za kraty. Nie trzeba być przestępcą, wystarczy spowodować nieszczęśliwy wypadek.forg napisał:No i co w związku z tym?