P
poirytowana25
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Mam problem z Best. Z 6 lat temu zmarl moj dziadek. Po jego smierci udalismy sie do bankow sprawdzic zadluzenia, kredyty itd. Wazedzie byla informacja ze nigdzie z niczym nie zalega. Notarialnie zrobilismy przejecie spadku z dobrodziejstwem inwentarza. Tyle ze w spadku nie bylo nic do przejecia. Jakis rok po smierci dziadka nagle telefon ze jest dlug 500 zl w PKO jakis kredyt, ale ze dziadek nie zyje to odpuszczaja. Po roku zaczely sie telefony z Best. Po pierwszej rozmowie wyslana byla kopia przejecia. Byl spokoj i od 3 miesiecy znowu sie zaczelo. Ze mamy wynajac komornika zeby potwierdzil ze spadek jest zerowy. Oczywiscie powiedzialam im ze moga sobie sami wynajac takiego komornika ja dopelnilam formalnosci. 19.11 zlozylam telefonicznie skarge/reklamacje ze maja nie dzwonic i ze chcemy odszkodowania za nekanie. Oczywiscie skarga zapisana, odpowiedza, adres maja. Nastapila przerwa i znowu sa telefony po 2-3razy dziennie. Odpowiedzi na skarge nie ma. Oczywiscie rozmowy sa nagrywane wiec powiedzialam ze rzadam zaprzestania przetwarzania moich danych osobowych i dzis telefon ze jestem ich klientem no i kolejna skarga i paniusa mi powiedziala ze oni zadnycb skarg nie zapisuja bo nie musza. Co moge zrobic zeby zaprzestali tych kontaktow? Wiem ze nie ten dzial, ale czy reklamacja nie jest wiazaca? Ponad 30 dni bez odpowiedzi minelo. Dzwonia do mnie z roznych numerow a z racji pracy nie moge nieodbierac telefonow od niezmanych mi numerow.