A
adagor28
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 52
Witam, mam problem z windykacją City Banku, teraz Bank Handlowy, problem polega na tym że trzy lata temu zaciągnełem kredyt na kartę platniczą w wyżej wymienionym banku, przez jakiś czas mialem problem finansowy i nie placiłem wymaganej kwoty tylko niższą, bank wypowiedzil mi umowę i sprawę przejeła windykacja tego banku. Od trzech lat kilka razy w miesiacu dostaje monity, o telefonach to juz nie wspomne, chciałem się dogadać na spłatę tego zadluzenia bank chce miesięcznie 500zl. mnie nie stać płace po 200 zł. miesiac w miesiac od tych trzech lat , nie mam żadnej umowy mam tylko potwierdzenia wplaty na ich konto, dlug ktory mialem wobec tego banku to 7.000 tyś. po trzech latach placenia 200 zł. mam 4600 zl . do splaty to jest jakaś paranoja,( praktycznie splacilem 7.200) poprosilem na piśmie o rozlożenie zadluzenia w dogodnych warunkach, na pismo nie bylo reakcji więc zadzwonilem i dowiedzialem sie ze pismo wogole nie zostalo rozpatrzone. Nie wiem jak rozwiazać tą sprawę legalnie chce dostać umowę z harmonogramem splat żebym wiedzial kiedy to spłacę, windykacja nie che wogole czegoś takiego wystawić zauważylem że placę pieniadze bez sensu, boję sie ze jak przestane placic to ta windykacja postara sie o komornika ktory wejdzie mi na pensje, a na to sobie nie mogę pozwolić, proszę o konkretną poradę.