Windykacja GetBack

• Autor wątku Autor wątku adagor28
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

adagor28

Użytkownik
Odpowiedzi
52
Witam, dokladnie nie pamietam daty zaciagniecia kredytu w city banku, wiem że go w całości nie splacilem ostatnie pismo jakie dostałem z windykacji tego banku które do dzisiaj mam to jest z listopada 2009r. wiecej pism juz nie otrzymywałem. W czerwcu 2013 r dowiedziałem sie że windykacja jak wyzej pisalem kupila ten dług, od czerwca mam urwanie głowy z tymi pajacami dzwonia po kilka razy dziennie zasypuja mnie pismami, byłem na policji złozyłem doniesienie o nekanie prokuratura umozyla postepowanie. kwota jaka zalegałem bankowi to 2400 zł. wyndykacja przysłala do mnie pismo że w pazdzierniku 2013r sprawa została przekazana do e-sedu przysłali mi nr sygnatury akt Nc-e 2468401/13, napisali mi że czekaja na wyrok, ale mam ostatnia szanse jak im zaplace 5400zł. w tym sa koszty sadowe 1800zł. co moge teraz zrobic, z tego co sie orietuje dług uległ przedawnieniu, prosze o jakas porade.

Zaloguj się w e-sąd. I przeczytaj wątki przyklejone w dziale windykacja

Podepnę się. E-sąd:

ImageHandler.ashx

Czy to jest przedawnione? Jak sie nie mylę chodzi o kartę kredytową.

nie wiem dlaczego ale nie widze obrazka. z karty kredytowej przedawnienie to 2 lata, a okres ten liczymy od daty wymagalnosci pierwszego nieoplaconego wyciagu

Ktoś wyciął.... a nie jest tak, ze teraz nie wolno do e-sądu kierować długów przedawnionych ?

Powrót