R
rosott
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
Witam, w 2015 roku dostałam z e-sądu nakaz zapłaty za notę obciążeniową za zerwanie umowy przez P4..czyli Play. Notę wystawiono po tym jak nie zapłaciłam należności w wysokości 600 zl. W styczniu po kontakcie z biurem obsługi klienta, i ich propozycji iż anuluja notę i wznawią usługę uregulowalam należność w wysokości tych 600 zł. Potwierdzono iż saldo jest zerowe i mam czekać na wznowienie umowy. Pare dni temu dzwoniąc do nich z zapytaniem czemu nie otrzymuje faktur za wznowienie umowy, dostałam informacje iż moją sprawą zajmuje się firma windykacyjna. A ta po telefonie poinformowała mnie że długu dochodzi komornik na kwotę ponad 3000 zł.
Czy mogę coś jeszcze z tym zrobić, skoro w styczniu zapłaciłam za rachunki wg propozycji ugody przez Play? Sami mi to zaproponowali a jak do nich napisałam przeprosili za wprowadzenie w błąd i złe informacje z ich strony. Dodam że moja zapłata nastąpiła 19 stycznia a na infolini dowiedziałam się iż do firmy windykacyjnej przekazano sprawę 19 lutego.
Pozdrawiam
Czy mogę coś jeszcze z tym zrobić, skoro w styczniu zapłaciłam za rachunki wg propozycji ugody przez Play? Sami mi to zaproponowali a jak do nich napisałam przeprosili za wprowadzenie w błąd i złe informacje z ich strony. Dodam że moja zapłata nastąpiła 19 stycznia a na infolini dowiedziałam się iż do firmy windykacyjnej przekazano sprawę 19 lutego.
Pozdrawiam