C
Cwiara24
Witam. Wziąłem pozyczke 1500zl w vivusie 63dni temu, na dzien dzisiejszy mam do splaty 1617zl poniewaz spacilem tylko 180zl, teraz vivus oddal sprawe do arvato bertelsmann, pani dzwonila i mowi ze musze splacic polowe do tygodnia czasu jesli nie to sprawa trafi do sadu elektronicznie...czy cos takiego, kiedys mialem podobny problem tylko w firmie kaczmarski inkasso ale wtedy poszli mi na reke i ustlilismy raty po 250zl/mies, z arvato nie moge sie dogadac, tylko w kolko powtarzaja to samo spłać całość do konca miesiaca a polowa do konca tygodnia czyli 810zl... pani proponowala abym sprzedal sprzet rtv...
Czy moga oddac tak szybko sprawe do sadu? Mowila jeszcze ze z tej kwoty ktora jest teraz 1617zl zrobi sie 2500zl.
Mam zamiar splacac po 200zl mies, gdyz moja sytuacja finansowa nie pozwala mi na wiecej. Pozdrawiam
Czy moga oddac tak szybko sprawe do sadu? Mowila jeszcze ze z tej kwoty ktora jest teraz 1617zl zrobi sie 2500zl.
Mam zamiar splacac po 200zl mies, gdyz moja sytuacja finansowa nie pozwala mi na wiecej. Pozdrawiam
Ostatnia edycja: