windykacja

• Autor wątku Autor wątku krystynab1
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

krystynab1

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Mam pytanie po jakim czasie ulega przedawnieniu nie placenie dlugu dla banku , ja swoj kredyt wzielam w 2001 i od tej pory nie zaplacilam, nasylano mialam policje do domu w ktorym mieszkalam przed wyjazdem i firmy windykacyjne.dostalam tez wyrok skazujacy do wiezienia. dodam ze nie przebywam w polsce od 2002 roku. (czy mozna dostac wyrok nie bedac w polsce za dlugi?) Dziekuje za odpowiedz.

Jaki wyrok? Policja nie odwiedza dłużników ... prędzej podejrzanych albo oskarżonych o np. oszustwo.

Pozdrawiam :cool:

ale ja nie spacilam,nie wiem jaki wyrok bo moja mama nie przeczytalam mi

nie spacilam do Bank BOS 14 tys

ale jaki moze byc wyrok za 14 tys

Proszę nie pisać post pod postem. Jest opcja EDYTUJ przez 20 minut od napisania. Kolejne takie posty będę usuwał - Colder

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Jeśli stwierdzi oszustwo lub wyłudzenie to zgodnie z kodeksem do 10 lat pozbawienia wolności,ale sąd o tym decyduje ile.Nie ma tu od jakiej kwoty tak jak w taryfikatorze że przekroczenie do 10 km/h to 50 zł mandatu

nie bylo to oszustwo ani wyludzenie bo mialam firme prze 5 lat i od poczatku dostalam 10 tys dlugu jak weszlam do firmy potem dobralam jeszcze 10 tys ale firma bardzo zle szla bank to widzial ale mimo to dali mi jeszcze 10 tys splacilam 6 tys.dostalm miedzy czasie propozycje wyjazdu za granice i wyjechalam zostawiajac to wszystko.najbardziej mnie martwi ze podpisalam weksel in blanco nawet nie pamientam na ile i co tam bylo napisane

Powrót