Windykacja

• Autor wątku Autor wątku Adrianna1991
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

Adrianna1991

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Komornik Sądowy umożył postępowanie czy firma windykacyjna może domagać się spłaty zadłużenia ? Dostałam pismo z firmy windykacyjnej , że musze zapłacic nieuregulowaną kwote 4 tys. a w czerwcu zeszłego roku dostalam pismo od komornika sądowego o umożeniu postępowania . na obecna chwile firma windykacyjna przysłałą mi list ( nie był to polecony , podpis na piśmie był ze skanowany nie napisany odręcznie) . Podobno sprawe rozpatrywał elektroniczny sąd w Lublinie.Czy jestem zobowiązana wpłacić tę kwotę firmie windykacyjnej . Jest to jakas spółka zoo. nie znajdujaca się w CEIDG

Z poważaniem Adrianna Kaźmierczak

Adrianna1991 napisał:
Komornik Sądowy umożył postępowanie czy firma windykacyjna może domagać się spłaty zadłużenia ? Dostałam pismo z firmy windykacyjnej , że musze zapłacic nieuregulowaną kwote 4 tys. a w czerwcu zeszłego roku dostalam pismo od komornika sądowego o umożeniu postępowania . na obecna chwile firma windykacyjna przysłałą mi list ( nie był to polecony , podpis na piśmie był ze skanowany nie napisany odręcznie) . Podobno sprawe rozpatrywał elektroniczny sąd w Lublinie.
napisz konkrety, fakty - co sie działo, daty itp. i czy na przestrzeni tych lat zmieniałaś adres. wtedy odpowiemy, bo na razie to możemy tylko tarota postawić

Oddaj pieniądze i nie szukaj dziury w całym. Zamiast zastanawiać się nad tym, czy mogą oczekiwać od Ciebie pieniędzy (a mogą), to skontaktuj się z nimi i dogadaj co do warunków spłaty...

Robilee napisał:
Bo pożyczone pieniądze należy oddawać? Chyba z kol. Haśko odbieraliśmy w dzieciństwie podobne wychowanie.
zgadzam się, aczkolwiek na pewne sprawy mam swoje zdanie

jerry23 napisał:
zgadzam się, aczkolwiek na pewne sprawy mam swoje zdanie
Wychowywano mnie również z zaleceniem, że trzeba mieć własne zdanie "na wszystkie sprawy". I niezależnie od tego zdania, jak się pożyczyło, to trzeba oddawać. Zawsze.

Powrót