Wirtualny tablet z BNP PARIBAS

• Autor wątku Autor wątku drugi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A próbowałeś chociaż zapoznać się z nim :!:

Ze względu na bardzo duże zainteresowania sprzedażą promocyjną „iKonto BNP Paribas z Tabletem”, bank zdecydował niezwłocznie o wycofaniu informacji o możliwości skorzystania z oferty, ze względu na ilość zgłoszeń przekraczającą liczbę nagród. Zgodnie z regulaminem tablet Samsung Galaxy Tab P3 Lite SM-T110 otrzymały osoby, które najszybciej spełniły łącznie dwa warunki:

4.1.1 w okresie trwania Sprzedaży Premiowej kliknęły w banner reklamowy z wizerunkiem tabletu i informacją o sprzedaży premiowej, wypełniły wniosek o otwarcie iKonta BNP Paribas Banku Polska S.A. i dokonały przelewu identyfikującego,

4.1.2 do 30.09.2014 aktywowały iKonto w BNP Paribas Banku Polska S.A. i wykonały transakcje kartą debetową na kwotę przynajmniej 400 zł.

Tablet Galaxy Tab za założenie iKonta w BNP Paribas!

:rolleyes:

Ostatnia edycja:
"...które najszybciej spełniły..."
A takiego sformułowania jakoś w regulaminie znaleźć nie mogę.

"Okres trwania Sprzedaży Premiowej..."
Z maila od banku:
"...dziękujemy za (...) wzięcie udziału w Sprzedaży Premiowej..."

LeszsekS napisał:
A próbowałeś chociaż zapoznać się z nim :!:

tak, a Tobie poza próbą udało się coś osiągnąć?

Bo pogrubić można też inne fragmenty:
1. Okres trwania Sprzedaży Premiowej premiującej otwarcie iKonto w BNP Paribas Banku S.A. trwa od 01.08.2014 r. do 31.08.2014 r. lub do wyczerpania Nagród.

A obrazek jaki wysyłają mailem widziałeś?

o taki:
bnp.jpg

Spróbuj chociaż zapoznać się z nim :!:

Obrazek to reklama, Pytającego dotyczy Regulamin promocji. Przeczytaj go ze zrozumieniem, przynajmniej początek.

PS.
Czytanie obrazka ze zrozumieniem nie boli: "Szczegóły już wkrótce". Zatem zapoznaj się z nimi szczegółowo.

Ostatnia edycja:
Obrazek to nie reklama, tylko informacja wysyłana przez bank, na email klientów, o nieotrzymaniu tabletu.

Rozumiem, że nie spróbowałeś.

Jeśli zamierzasz trollować nie wnosząc swoimi postami żadnej treści merytorycznej to daj sobie spokój. Wróć do czytania Regulaminu promocji ze zrozumieniem.
... trwa od 01.08.2014 r. do 31.08.2014 r. lub do wyczerpania Nagród. ...
Spójnik "lub" jest aż tak niezrozumiały :?:

Ostatnia edycja:
Moje wypowiedzi mają ton i formę wzorowaną na Twojej - cieszę się, że zauważyłeś, że nie wnoszą merytorycznej treści, może teraz uda się wymienić kilka zdań bez zbędnego patosu i sztucznej wyższości.

Bank oznajmił w regulaminie, że Sprzedaż Premiowa (a nie nagrody/tablety) „iKonto BNP Paribas z Tabletem” trwa od 01.08.2014 r. do 31.08.2014 r. lub do wyczerpania Nagród (II.1.) - i faktycznie zakończyła się - z tego co mi wiadomo - 14.08.2014 r. o czym poinformował na stronie internetowej (tej z banerem odpowiedzialnym za składanie wniosków na "Sprzedaż premiową").

Następnie czytamy:
Uczestnik nabywa prawo do nagrody - tabletu Samsung Galaxy Tab P3 Lite SM-T110 jeśli spełni łącznie następujące warunki:
1)w okresie trwania Sprzedaży Premiowej kliknie w banner reklamowy z wizerunkiem tabletu i informacją o sprzedaży premiowej, wypełni wniosek o otwarcie iKonta BNP Paribas Banku Polska S.A. i dokona przelewu identyfikującego,
2)do 30.09.2014 aktywuje iKonto w BNP Paribas Banku Polska S.A. i wykona transakcje kartą debetową na kwotę przynajmniej 400 zł.
(IV.1.)

I ostatecznie w punkcie V.1.: Każdemu Uczestnikowi, która spełni warunki Sprzedaży Premiowej opisane w dziale IV Regulaminu, Bank przyznaje tablet Samsung Galaxy Tab P3 Lite SM-T110.

Także każda osoba, która założyła konto w trakcie trwania Sprzedaży Premiowej (a w mailach jest to również zaznaczone, tak już zostało wyżej napisane: "...dziękujemy za (...) wzięcie udziału w Sprzedaży Premiowej...") i dokonała przelewu identyfikującego, a także do 30.09 wykonała transakcje na 400zł+ nabyła tym samym prawo do tabletu.

Więc co ma do rzeczy to, że Sprzedaż Premiowa trwa do wyczerpania nagród? Przecież ludzie w tej sprzedaży wzięli udział i spełnili warunki umowy.

mr_cysio napisał:
... Więc co ma do rzeczy to, że Sprzedaż Premiowa trwa do wyczerpania nagród? ...
To, że w tym momencie zakończyła się promocja, czyli każdy następny uczestnik, mimo spełnienia warunków, nie zmieścił się w okresie trwania sprzedaży premiowej.

Sam zacytowałeś:
mr_cysio napisał:
... 1)w okresie trwania Sprzedaży Premiowej kliknie ...
Teraz wróć do określenia "okres trwania promocji" - post #4. Zrozumienie tego nie wymaga jakiś szczególnych wiadomości.

Ostatnia edycja:
LeszsekS napisał:
1)w okresie trwania Sprzedaży Premiowej kliknie [...]

Ale ja np. w okresie trwania Sprzedaży Premiowej kliknąłem banner reklamowy i założyłem konto, dokonałem również przelewu identyfikującego. Było to 06.08.2014 r. Czyli zmieściłem się w terminie tejże promocji, która trwała do 14.08.2014 r., bo wtedy właśnie została zakończona, co dla wielu jest tożsame z wyczerpaniem nagród. Nikt by nie miał zastrzeżeń gdyby była informacja, że nagrody skończyły się wcześniej niż 14.08.2014 r. i byłaby stosowna informacja. To jest jedna z nieścisłości, którą zastawia się bank.

Poza tym bank podaje w odpowiedziach, że osoby, które "najszybciej" spełniły łącznie dwa warunki dostaną nagrody, gdzie w regulaminie jest słowo "najszybciej".

silentgringo napisał:
... Było to 06.08.2014 r. ...
Jeśli wcześniej wyczerpały się nagrody to nie zmieściłeś się w okresie. Tak jak napisali, będą to ustalać na podstawie kolejności zgłoszeń.
silentgringo napisał:
... która trwała do 14.08.2014 r., bo wtedy właśnie została zakończona ...
Bo wtedy zapewne ilość zgłoszeń przekroczyła ilość nagród, reszta jak wyżej.

LeszsekS napisał:
Jeśli wcześniej wyczerpały się nagrody to nie zmieściłeś się w okresie. Tak jak napisali, będą to ustalać na podstawie kolejności zgłoszeń.

Mnie nie przekonałeś, bo bank sam przyznał w wysyłanych informacjach, że ludzie wzięli udział w sprzedaży premiowej. A skoro tak, to każdemu kto spełnił warunki z punktu IV regulaminu przysługuje tablet.

mr_cysio napisał:
... bank sam przyznał w wysyłanych informacjach, że ludzie wzięli udział w sprzedaży premiowej. ...
Wziąć udział to nie znaczy spełnić wszystkie warunki przewidziane w Regulaminie, wróć do postu #11.
Nie mam żadnej potrzeby Ciebie przekonywać skoro nie rozumiesz prostych treści.

Dla części Klientów zapis dotyczący oferty limitowanej w regulaminie być może nie był wystarczająco precyzyjny, za co przepraszamy. Zarząd Banku podjął decyzję o zniesieniu limitu przyznawanych nagród. Oznacza to, że wszyscy uczestnicy sprzedaży premiowej, którzy spełnili jej warunki, otrzymają tablet.

Temat nieaktualny :)

Powrót