Witajcie;

• Autor wątku Autor wątku rabapa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
R

rabapa

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Jestem tutaj pierwszy raz -i nie przypuszczałam, że będę tutaj - pytać; Mój chłopak jest w ZK w Trzebini - jak tam jest? Mam nadzieję że się z Nim zobaczę - wpisał mnie na listę odwiedzających z tzw. kręgu z poza rodziny;Czy dyrekcja zakładu nie robi problemów o widzenia? Co mogę zabrać ze sobą dla Niego? Jestem zielona...

Ostatnia edycja:
Jeśli jest już w ZK tzn. że jest po wyroku, jestes wpisana na listę odwiedzających a więc możesz go odwiedzić. Co możesz zabrać? pieniądze na zakupy.

rabapa napisał:
Jestem tutaj pierwszy raz -i nie przypuszczałam, że będę tutaj - pytać; Mój chłopak jest w ZK w Trzebini - jak tam jest? Mam nadzieję że się z Nim zobaczę - wpisał mnie na listę odwiedzających z tzw. kręgu z poza rodziny;Czy dyrekcja zakładu nie robi problemów o widzenia? Co mogę zabrać ze sobą dla Niego? Jestem zielona...

kartę telefoniczną , pieniądze na zakupy , a przede wszystkim sie dowiedz czy juz jestes zatwierdzona przez dyrektora zk na liście odwiedzających

Dzięki wielkie za odpowiedzi. A macie kogoś w ZK w Trzebini - jak tam jest? Słyszałam, że jak ktoś się tam znajdzie - to jest już "jedną nogą" na wolności;I co znaczy że są rozprawy w więzieniu - na miejscu? Mój chłopak miał mieć rozprawę w sądzie -termin tej rozprawy był ustalony zanim Go jeszcze zgarnęli... myślałam że przewożą z ZK na rozprawy do sądu i "kredki"? - nie było;

Przeczytałam Barbie ten link - dot Trzebini - dzięki; coś niecoś mi się wyjaśniło- ; chociaż chciałabym wiedzieć coś więcej;

to zadawaj tam pytania , wtedy ktos udzieli konkretnych informacji, bez sensu zakladac nowy temat.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót