W
Wikcia153
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Mam 19 lat . Jestem w 3 klasie technikum. Zauważyłam, że od jakiegoś czasu jedna z nauczycielek strasznie się na mnie uwzięła.Poprawiałam półrocze to na mnie krzyczała, że mam wyjść i się jej na oczy nie pokazywać czy przeklinała do mnie . Dzisiaj po zaliczeniu powiedziała że nie wiadomo czy sprawdzi mi tą pracę, powiedziała otwarcie, że zrobi wszystko żebym nie zdała i żeby mnie wyrzucili ze szkoły ( tu jest problem bo wszyscy inni nauczyciele mnie lubią i właśnie walczą żebym w tej szkole została) . Po jej nieco opryskliwym monologu chciałam powiedzieć co się stało czemu ona taka dla mnie jest , aczkolwiek przerwała mi przy pierwszym słowie i dodała na koniec , że jestem na dnie i się staczam coraz bardziej.
Nie mam z nauką problemów, chyba że u tej właśnie nauczycielki . Mam własną działalność i sama staram się jakoś radzić z tym wszystkim, chociaż nie ukrywam że jest czasem ciężko .
Nie mam z nauką problemów, chyba że u tej właśnie nauczycielki . Mam własną działalność i sama staram się jakoś radzić z tym wszystkim, chociaż nie ukrywam że jest czasem ciężko .