Witam straciłem przez siostrę na giełdzie1427747,23

• Autor wątku Autor wątku Byłem torturowany i
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
B

Byłem torturowany i

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
Witam straciłem na giełdzie 1427747,23zł w wyniku prowokacji mojej siostry i ma za przeproszeniem w dupie by mnie spłacać polubownie jestem niepełnosprawny do tego mnie biją z rodziną a ona nie ma takich pieniędzy.Otóż siostra jak mieszkała ze mną u matki to znęcała się nad mną psychicznie cierpię na schizofrenię paranoidalną i do tego z rodziną mnie biją i dużo gorsze rzeczy robią w wyniku nerwów połamałem telefon na którym miałem kryptowalutę wartą około 1427747,23 zł teraz nie ma jej na giełdzie oficjalnie lecz waha się tam za około 23$ za jedną a ja mam około 299 tej waluty więc grosze marne pieniądze i nie mogę uzyskać hasła do portfela w którym jest nakopałem teraz więcej ale nie mogę odzyskać i ich zdobyć

Osoba umysłowo chora nie powinna grać na giełdzie bo nie rozumie jej istoty.
Jeśli grasz, to znaczy że jednak chory nie jesteś i zdajesz sobie sprawę z jej mechanizmu.
Wszelkie pretensje skieruj do siebie, nie do innych.
To ty połamałeś telefon z miliardem a nie siostra.
Może zacznij się leczyć u lekarza a nie szamana ?

Zainteresuj się może tym czy dane można odzyskać? Jest wiele firm zajmujących się odzyskiem danych😁

X234 napisał:
Osoba umysłowo chora nie powinna grać na giełdzie bo nie rozumie jej istoty.
Piszesz bzdury,schizofrenia paranoidalna to nie jest upośledzenie umysłowe.Osoby z tą chorobą kończą studia i nie mają problemów z przyswajaniem wiedzy,nawet tej skomplikowanej i ponadprzeciętnej.

Polecam przeczytać inne posty autora. Może to wam otworzy szerzej oczy na ten pisany teraz. Moja rada to nie karmić trola.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót