K
Karsko80
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 6
Witam. Mam pytanko takie ponieważ pod koniec listopada 2016r siedziałem z kolegą w klasie na informatyce. W pewnym momencie chciałem zalogowac się na mojego facebooka, wszedłem na stronę i zobaczyłem zapisane hasło i login do czyjegoś konta. Z czystej ciekawosci zalogowalem się, odrazu potym wylogowałem się w przeciagu 5 sekund. Odszedłem od tego stanowiska na kilka minut. Po powrocie zauważyłem że kilka osób siedzi zalogowanych na tym profilu i przeglądaj go.Wtedy Któryś z kolegów zapytał mnie czy napiszę do kogoś, zobaczyłem dobrego kolege i napisalem do niego durne ,,kocham cię i emotke". Wtedy już odeszłem od stanowiska i nic w nim nie ruszyłem więcej. Dziś dowiaduje się o tym że ja podobno zmieniłem nazwę użytkownika, hasło i pisałem do 5 osób. Mój wychowawca powiedział że będę miał za to sprawę jako atak rasistowski ponieważ chłopak jest obcokrajowcem i jego rodzice uznali to jako rasizm. Ja nwm co ja mam teraz zrobić jest dużo osób które mogą potwierdzić moją wersje, mój tata się na mnie denerwuje. Proszę powiedzcie mi co robić w tej sytuacji i co może mi grozić.