Wmanewrowany w umowę - Play

• Autor wątku Autor wątku strashnik
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

strashnik

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
18
W miesiącu marcu interesowałem się przedłużeniem umowy na internet. Udałem się do salonu Play . Zostałem poinformowany,że najlepiej dla mnie będzie podpisać umowę na formułę rodzinną a nr główny z czasem doda się do tej formuły.
Kilkukrotnie pytałem, czy na pewno będzie można połączyć te dwie oferty, ponieważ nie chciałem zostać z dwoma dość wysokimi abonamentami. Zostałem poinformowany, że w tym momencie połączyć nie można, ale mam rabat na abonament do września, więc do tego czasu da się połączyć te oferty, Sprawdzałem możliwość tego połączenia raz w miesiącu. Zawsze słyszałem, że mam się nie martwić, bo będzie można połączyć, Sprawa
nabrała innego obrotu w dniu 06.07.2016 r. Kolejny raz udałem się do ww. salonu, ale tym razem usłyszałem, że nie będzie możliwości połączenia ofert. Wzbudziło to we mnie spory
gniew, ponieważ w tym momencie zamiast obniżenia sobie comiesięcznych kosztów zostaję z
niepotrzebną mi umową. Pracownik wprowadził mnie w błąd w marcu
i przez kolejne miesiące oszukiwał mnie obiecując interesujące mnie rozwiązanie sprawy.
Dysponuję dowodami na to, że pracownik oszukiwał mnie przez ten czas. Play oczywiście powołuje się na zapisy w umowie, ale tam nawet drobnej wzmianki o jakimkolwiek połączeniu ofert nie ma.
Czy wg Was można coś tu zdziałać?

Powrót