G
grarom
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 11
Dzien dobry .Prosze o pomoc w sprawie wypisania wniosku. Przyjechalem z Niemiec do Gdanska turystycznie .Chcialem wyrobic sobie dowod ale ze mam obywatelstwo niemieckie powiedziano mi ze musze zlozyc wniosek o stwierdzenie posiadania lub utrary obywatelstwa niemieckiego . Bylem w Urzedzie Woj . i tam dostalem informacje ze wniosek musze zlozyc lub wyslac poczta w UW w Szczecinie . W zwiazku z tym mam kilka pytan : 1. Jaka miejscowosc mam wpisac w prawym gornym rogu wraz z data ?
Gdansk czy moze Berlin ? 2. Chcialbym wyznaczyc pelnomocnika do doreczen .Czy moze to byc przyjaciel mieszkajacy w Gdansku ? 3. W czesci lll -ciej wniosku musze podac zyciorysy rodzicow i dziadkow ale ja nic na ten temat nie wiem . Czy moge wpisac w tych rubrykach ,, nieznane ' ? 4. Nie wiem do kogo mam kierowac ten wniosek WOJEWODA.......... jaki organ? Za odpowiedz serdecznie dziekuje . Pozdrowienia RE
Napisalem ze musze zlozyc wniosek o stwierdzenie posiadania obywatelstwa niemieckiego a powinno byc.polskiego !
Gdansk czy moze Berlin ? 2. Chcialbym wyznaczyc pelnomocnika do doreczen .Czy moze to byc przyjaciel mieszkajacy w Gdansku ? 3. W czesci lll -ciej wniosku musze podac zyciorysy rodzicow i dziadkow ale ja nic na ten temat nie wiem . Czy moge wpisac w tych rubrykach ,, nieznane ' ? 4. Nie wiem do kogo mam kierowac ten wniosek WOJEWODA.......... jaki organ? Za odpowiedz serdecznie dziekuje . Pozdrowienia RE
Napisalem ze musze zlozyc wniosek o stwierdzenie posiadania obywatelstwa niemieckiego a powinno byc.polskiego !
Ostatnią edycję dokonał moderator: